miercuri, 28 decembrie 2011

Vacanta mea continua... a blogului de asemenea

Dupa cum am anuntat si pe Facebook, ne-am prelungit sederea la Bacau, asa ca nu voi putea fi prezenta pe blog. Acum sunt pe fuga, va citesc comentariile pe mail, dar din pacate nu pot sa va si raspund. Ne simtim bine aici, drept pentru care am decis sa mai stam si de Revelion. Un concediu prelungit, neplanificat. Am avut un Craciun frumos, l-am primit si pe Mos Craciun, colindatori mai putini, dar am fost noi cu colindul. Acum asteptam sa se scurga ultimele zile din an. N-am avut timp de bilanturi sau articole specifice sfarsitului de an.

Sper sa nu fiti dezamagiti de aceasta lipsa a mea din online, dar cred ca astfel de pauze sunt binevenite din cand in cand. Mi-e dor de blogareala, recunosc. Dar am un program destul de incarcat. Si as avea atatea articole ce probabil isi vor pierde din actualitate pana ma intorc. Asta e... cand plec si eu, atatea lucruri interesante se intampla! Numai bune de comentat.


Daca mai am ocazia, mai intru sa va zic doua vorbe, dar articole asa cum v-am obisnuit voi scrie cand revin in Bucuresti. Toate cele bune si va multumesc ca "tineti aproape". :))))



8 comentarii:

  1. Wellcome in Bacău City! Enjoy your visit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Concediu placut, chiar daca este "neplanificat". De multe ori avem nevoie de pauze, chiar daca motivul lor este altul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic ca Revelionul poate fi placut si in Bacau. Poate chiar mai placut.
    Un An Nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine ca va simtiti bine acolo, da-l incolo de blog si de Bucuresti! Petreceti cu bine, si ne auzima dupa Anul Nou :)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte bine,o vacanta cat mai placuta.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...