joi, 9 decembrie 2010

update

S-a adoptat ordonanta privind modificarea indemnizatiei, cu doua variante, un fel de ghiveci legislativ ca sa zic asa. Parintii pot opta de la bun inceput pentru una din cele doua variante disponibile: fie 1 an cu o indemnizatie de maxim 3400 lei, fie 2 ani cu o indemnizatie de maxim 1200 lei. Aceasta masura le afecteaza pe mamicile cu salarii de peste 1600 lei, care vor fi nevoite sa aleaga intre a sta mai mult cu copilul pe bani putini, sau a sta mai putin cu copilul pe bani mai multi.Ce mare econimie au facut, nu inteleg, avand in vedere ca 60 % din mamici iau indemnizatia minima de 600 lei, daca mai adaugam si procentul celor cu indemnizatie intre 600 si 1200 lei, nu mai raman asa multe mamici si deci economia e nesemnificativa. Daca as fi fost o gravida, i-as fi dat in judecata pentru stresul provocat in ultimele doua saptamani sau cat o fi fost toata nebunia asta cu modificarea. I-as fi dat in judecata pentru ca din cauza stresului as fi putut avorta sau naste prematur, dupa caz.Ce s-a vrut de fapt cu acest circ?

Un comentariu:

 1. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

  RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...