sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Bine v-am regăsit în 2015!

Da, s-a mai dus un an. Un an plin de cărți, de melancolii, de mici bucurii și obstacole presărate pe alocuri. Un an viu, al cărui freamăt se stinge treptat pe măsură ce acesta nou începe să curgă. În zilele următoare intenționez să fac și eu un bilanț al lecturilor din anul ce a trecut, într-un post dedicat, dar voi scrie și despre ultimele două cărți ale lui 2014. Privind acum lista de titluri, prevăd că nu va fi ușor să aleg, dar am să fac totuși acest lucru. Dar nu acum. Acum mă bucur de soarele ce topește zăpada stârnind avalanșe de pe acoperiș, încât trebuie să fii cu mare băgare de seamă dacă nu vrei să te trezești om de zăpadă. Noaptea dintre ani nu a fost așa spectaculoasă cum mi-aș fi dorit, însă voi aștepta ca impresiile să se estompeze ușor-ușor. 

Pentru Noul An nu știu ce-aș vrea, dar vă doresc vouă numai bucurii și lucruri minunate. Și... multe cărți bune! 

8 comentarii:

 1. Si eu astept sa treaca iarna. Nu mai e mult. :)
  La multi ani si sanatate intregii familii (ai niste fetite foarte dragute) si tot ce va doriti!

  RăspundețiȘtergere
 2. La mulţi ani! Sănătate, bucurii, împliniri, fericire şi mult noroc în acest an! Să ai inspiraţie, să citeşti şi să scrii despre cărţi bune!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La mulți ani! Asemenea și ție! Să dea Domnul să fie cât mai bine! :)

   Ștergere
 3. La Multi Ani intreit (pt fiecare din personajele din poza) ! De fapt impatrit ca probabil e si un fotograf pe acolo !

  RăspundețiȘtergere
 4. Andreea,

  Sa ai pace in suflet, multe motive de bucurie si sanatate (mereu)!

  RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...