miercuri, 11 aprilie 2012

O scurta pauza, fara voia mea


Azi mi-a fost oprit netul si tv-ul, le-am reconectat, dar nu stiu in ce masura le voi mai putea folosi, intrucat suntem in plin proces de mutare. Asadar, daca nu mai scriu nimic, sa stiti ca sunt in pauza, de nevoie, pana terminam mutatul si reusim sa ne punem net si acolo. As fi facut tot posibilul sa anunt, macar doua randuri de pe tableta diseara tot va scriam sa-mi anunt lipsa pe o perioada nedeterminata dar, sper eu, nu prea lunga. In rest, ocupata cu mutarea asta, nici sa citesc nu am timp, mai ales ca mai nou nu mai am nici lumina ca mi-am mutat plafonierele deja dincolo.


Sa nu uit sa va povestesc cand revin despre babele care n-au altceva de facut decat sa pandeasca pe vizor ce se intampla pe palier. Doamne, de ce ii freaca pe unii grija de altii mai mult decat e cazul? Abia astept sa caram ceea ce tot impachetez de atatea zile. De-as avea eu putere si indemanare, le-as demonta si le-as cara pe toate. Dar asa, depindem de timpul sotului, care nu poate neglija total munca.

P.s. Au aparut mustele, desi nu inteleg de ce au intrat la mine, caci e mai frig in casa decat afara, de cand a scos aerul conditionat si a ramas gaura umpluta cu o carpa. Mi-a racit copilul dupa o noapte friguroasa. Daca aveam patul pus, dormeam dincolo, ca se daduse din nou drumul la caldura. Probabil au centrala de bloc.

Numai bine! Sa ne recitim curand!

4 comentarii:

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...