duminică, 10 ianuarie 2016

Câteva rânduri

Bine v-am regăsit în noul an. A trecut mult timp de când nu am mai scris măcar un rând pe blog. Nu am simțit nevoia, nu am avut starea necesară. De fapt a fost printre ultimele lucruri la care m-aş fi putut gândi.  Nici colaborările nu le-am onorat în ultima lună, planul personal al vieții a atras toate resursele şi energia de care am dispus. 2016 a început pentru mine zbuciumat, urât. Va fi un an dificil, cu siguranță mult mai greu ca 2015.

Nu voi renunța la blog însă nu ştiu în ce măsură mă voi ocupa de el. De cărți nu m-am putut apropia în ultimele săptămâni, așadar nici recenzii nu am din ce scrie momentan şi nu pot şti acum când şi dacă voi reuşi să mă întorc la această pasiune care a ocupat atâta vreme un loc foarte important în viața mea.

Mă aflu într-un punct dificil al vieții şi nu mă pot ancora în lucruri care în alte condiții mi-ar fi oferit satisfacție şi stabilitate. Scrisul nu îmi oferă ceea ce îmi oferea altădată, dimpotrivă,  pare o corvoadă. Ori poate spațiul acesta virtual nu îmi este potrivit în acest moment.

4 comentarii:

 1. Îți doresc putere și înțelepciune să treci cu bine peste orice greutăți ai avea acum. Pentru blog nu-ți face griji: spațiul virtual nu pleacă nicăieri.
  Să auzim de bine!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult! Sunt sigură că spatiul virtual rămâne acolo unde il stiu in asteptarea unor zile prielnice scrisului. :)

   Ștergere
 2. Nici eu n-am avut chef, în ultimul timp, sa scriu și nici chiar sa citesc ce scriu alții, cu toate ca n-am avut nimic dificil în viata. Cine știe, poate ca nu e rău, din când în când, să-ți îndrepți atenția către propria viata. Daca tu nu o faci, te forțează, uneori, viata. :)
  Eu zic ca orice începe prost se sfârșește cu bine. Asa ca... eu cred ca vei avea un an bun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Abia acum vad comentariile, nici mailul-ui nu i-am acordat atenția cuvenită, asa ca mai mult ca sigur am ratat mailurile ce îmi semnalau comentariile. Cert este ca, după acele zile negre, soarele a inceput sa mijeasca din spatele norilor grei. Nu stiu ce îmi rezervă anul, dar acum stiu eu ce îmi doresc. Si imi recapat capacitatea de a percepe bucuriile si plăcerile vieții.

   Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...