luni, 18 iulie 2016

Relatarea unui naufragiat- Gabriel García Márquez

De când am făcut cunoștință cu scriitura lui Márquez, am început să adun tot ce s-a publicat la noi, dar nu am citit totul dintr-o dată, oricât de mare ar fi fost tentația, astfel încât să mă bucur cât mai mult de ceva nou. Și citesc la distanță de câteva luni bune, iar grandiosul său roman Un veac de singurătate îl păstrez neatins în bibliotecă pentru un moment pe care îl voi simți oportun unei astfel de lecturi. După plecarea sa, au mai apărut și la noi câteva noi traduceri și m-am grăbit să le aduc pe raftul meu. Cea mai recentă este Relatarea unui naufragiat, un volum surprinzător tocmai pentru că se dovedește a fi mai mult decât pare la prima vedere. Am scris câte ceva despre el pe Bookhub și puteți citi textul aici .


Apropo de Bookhub,  de vreo două săptămâni mă ocup de editare, adică sunt ceva mai mult ca până acum angrenată în acest proiect care mi-e drag. Vă invit să mă urmăriți aici, acolo, pe facebook, unde vă este mai ușor.

Cartea este disponibilă pe Libris.ro sau pe elefant.ro

4 comentarii:

 1. Am tot vrut să-ți spun: felicitări, Andreea, pentru această colaborare! Am mai citit câteva dintre recenziile tale de pe Bookhub și mi se pare că scrii din ce în ce mai bine! Mă bucur că pasiunea ta pentru lectură te-a purtat într-o direcție faină. Mult succes! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc! Mă bucură aprecierile tale. :)

   Ștergere
 2. Am si eu o curiozitate, cum faci sa ai atatea carti? Le cumperi? Le iei de la biblioteca? Si eu as vrea sa le citesc dar...

  RăspundețiȘtergere
 3. Nice i hope you will have many post like this
  --------------
  i'm providing thay man hinh xiaomi service, special thay man hinh xiaomi mi4. Contact with me

  RăspundețiȘtergere

Copil ieri, copil azi

Parcă mai ieri aveam 5-6 ani și buchiseam pe o broșurică versurile colindului acesta. Erau un pic altfel, dar linia melodică este aceeași,...