luni, 18 iulie 2016

Relatarea unui naufragiat- Gabriel García Márquez

De când am făcut cunoștință cu scriitura lui Márquez, am început să adun tot ce s-a publicat la noi, dar nu am citit totul dintr-o dată, oricât de mare ar fi fost tentația, astfel încât să mă bucur cât mai mult de ceva nou. Și citesc la distanță de câteva luni bune, iar grandiosul său roman Un veac de singurătate îl păstrez neatins în bibliotecă pentru un moment pe care îl voi simți oportun unei astfel de lecturi. După plecarea sa, au mai apărut și la noi câteva noi traduceri și m-am grăbit să le aduc pe raftul meu. Cea mai recentă este Relatarea unui naufragiat, un volum surprinzător tocmai pentru că se dovedește a fi mai mult decât pare la prima vedere. Am scris câte ceva despre el pe Bookhub și puteți citi textul aici .


Apropo de Bookhub,  de vreo două săptămâni mă ocup de editare, adică sunt ceva mai mult ca până acum angrenată în acest proiect care mi-e drag. Vă invit să mă urmăriți aici, acolo, pe facebook, unde vă este mai ușor.

Cartea este disponibilă pe Libris.ro sau pe elefant.ro

5 comentarii:

 1. Am tot vrut să-ți spun: felicitări, Andreea, pentru această colaborare! Am mai citit câteva dintre recenziile tale de pe Bookhub și mi se pare că scrii din ce în ce mai bine! Mă bucur că pasiunea ta pentru lectură te-a purtat într-o direcție faină. Mult succes! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Am si eu o curiozitate, cum faci sa ai atatea carti? Le cumperi? Le iei de la biblioteca? Si eu as vrea sa le citesc dar...

  RăspundețiȘtergere
 3. Nice i hope you will have many post like this
  --------------
  i'm providing thay man hinh xiaomi service, special thay man hinh xiaomi mi4. Contact with me

  RăspundețiȘtergere
 4. Hello. I think that I saw you visited my blog so I got here to? go back the desire? I am attempting to in finding things to enhance my website! I assume its adequate to use some of your ideas !
  standa
  on ap lioa
  standa 10kva
  standa 10kva
  standa
  standa

  RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...