sâmbătă, 12 mai 2012

E sambata si parca vreau ceva...

Vreau sa fac ceva special, sau macardiferit. Nici eu nu stiu ce, dar as vrea sa dau zilei o culoare diferita. As merge in Herastrau sau in alt loc in care nu am mai fost de mult. Undeva unde sa nu imi trebuiasca bani, sa fiu in mijlocul naturii. Soarele isi arunca razele spre mine si ma cheama. De cand scriu rar pe blog, scriu mult in caiet, cu stiloul. Poste va iesi ceva din asta. Stiloul ma inspira intr-un mod aparte.
Incaa n mi-am conturat o idee despre ziua de azi sau de maine. Am destulede facut in casa, dar vreau si ceva pentru mine, pentru sufletul meu. Imi plac week-end-urile, daca sunt marcate deceva special. Asa sunt eu, uneori preacopil, dar nu vad nimicrau in asta...

7 comentarii:

  1. Cred ca wekendurile de vara in mijlocul naturii sunt cele mai faine. Si de multe ori gasim colturi dragute si linistite de natura chiar si in mijlocul orasului :)! Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parcurile sunt o optiune buna, totusi lumea se plange de capuse, asa ca atentie!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că e bine că ţi-ai descoperit o pasiune, şi anume scrisul cu stiloul. ASta înseamnă că te-ai întors la scrisul adevărat, sănătos, de unde am plecat cu toţii. Dar sunt convins că nu te laşi tu de blog, e un drog prea mare... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca stii? Nu scapati voi de mine. Ma chinui cu touch-ul si tot scriu, dar mai scurt asa, ca n-am rabdare in felul asta sa scriu mult. Dar maine merg sa vorbesc sa vina sa imi instaleze net. Sper sa nu mai dureze mult.

      Ștergere
  4. Eu imi propun demult ca weekendurile sa nu mai fie cu diverse de facut prin casa, ci doar cu nenumarate posibilitati de explorat pe afara. Si de multe ori imi iese si ma bucur, alte ori se aduna prea multe si nu am ce face, stau si fac curat sau mai stiu eu ce, si sunt trista :).

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...