vineri, 17 mai 2013

Inca nu e ora de culcare

Salutare! Deja s-a facut vineri si eu nu am mai scris de luni. Adica nu am mai postat nimic, pentru ca nu am terminat inca recenzia la care lucrez si alte lucruri nu am simtit nevoia sa scriu, ori nu am avut timp. Insa am citit si am reusit sa imi cumpar cartea dorita de mult la un pret  ca pentru mine si, in plus, am reusit sa totalizez 20 de kg topite. Parca nu-mi vine a crede, caci inca nu e ceea ce visam, dar totusi sunt atat de multumita.

Cand ma vad in oglinda imi gasesc cusururi multe, dar faptul ca incap in haine la care nu mai indrazneam sa visez si pot alege din o groaza de variante de imbracaminte, imi da o stare placuta, ma simt usoara, folosesc aparatele de gimnatica din parcuri fara pic de rusine. E altceva. E bine.

Probabil ati aflat ca ne-am calificat in finala Eurovision, un alt motiv de bucurie pentru mine.

V-as mai povesti cate ceva, dar ma asteapta Marquez in Aracataca, sa-si depene firul amintirilor.

Noapte buna!

4 comentarii:

  1. Si eu am urmarit Eurovisionul, mai bine zis l-am ascultat, ca mai mult am citit. Nu-mi place ,,personajul" nostru, dar ma bucur ca am ajuns in finala.
    Cel mai mult mi-a placut ungurul si chitara care ii tinea isonul. As fi preferat sa fi cantat in engleza, cred ca piesa lui ar fi sunat si mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cam trebuie sa ma lupt pe tv. Am urmarit pe tableta, de pe internet, ca n-am reusit sa scot niciunul din transee. Sper sa nu am de furca maine seara, sa pot urmari in conditii optime.

      Ștergere
  2. Sa fiu sincer, mai bine nu ne calificam in finala. Nu era o melodie de top 10, deci, decat sa ne scaldam in mediocritate, mai bine stam acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici altadata nu am avut melodii de top 10, ne-am clasat si mai jos decat acum, dar adevarul e ca acum a fost ceva mai controversat, in afara melodiei in sine, care nici mie nu mi s-a parut cea mai buna. Dar nici proasta. Mi s-a parut surprinzator ca, ascultand piesa tipei din Danemarca, am avut sentimentul ca va castiga. Asa a si fost. E prima oara cand intuiesc.

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...