joi, 9 august 2012

Puţină vacanţă

Va scriu din deplasare, din Bacau city, picata aici de vreo doua zile. O data cu mine a venit si vremea mai suportabila. In prima seara, pe cand ne racoream in piscina, s-a starnit  brusc un vant, care ne-a facut sa tremuram de frg. De unde cu doar cateva minute inainte ne topeam la propriu.

E placut aici, pe terasa, de unde incerc sa maa recreez putin scriind, cu un Caribbean twist in fata, pret de cateva minute pana revin ls datorie. Mamicile nu au vacanta. Abia astept sa tragem o fuga pe la tara, desi si aici e tot un fel de, caci suntem la curte, numai padurea lipseste. Si tare as vrea la padure.  Sa colind putin ca altadata, n-am mai facut-o de ani buni si pana nu creste motata mai mare, nici nu trag sperante sa o pot face.


 M aflat ca este in oras Caravana Adevarul, cu reduceri la anumitecolectii ce m-ar interesa. Poate reusesc sa achizitionez si eu ceva. Momentan am vizitat doar mall-ul, din ncinta locului de joaca, unde am petrcut o ora in picioare, supraveghind odraslele. Nu tu shopping sau vreo cafea reklaxanta. Peste vreo 10 ani poate voi avea si eu timp pentru mine. Si oarecum legat de asta, imi amintesc o vorba a bunicii mee. " Cand esti tanar, nu ai bani, cand ai bani, nu mai ai ani..."

3 comentarii:

  1. Se pare ca e o vreme buna pentru intoarcerile acasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vacanta ... este un cuvant magic.Fara vacantele mari din copilarie si studentie, viata pe planeta, privita de dincolo de geamanduri, ar parea o corvoada lipsita de sens.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce as avea si eu nevoie de o vacanta ...de cateva zile de relaxare pe undeva in varf de munte

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...