sâmbătă, 1 iunie 2013

Interludiu

Postarea de dupa Bookfest nu am terminat-o, e in laptop si timpul in prima parte a zilei, cel putin, nu-mi permite sa execut toate operatiunile necesare. Asa ca, momentan, transmit din fata canii de cafea, sub un soare asa cum ii sade bine primei zile de vara, care nu-mi vine a crede ca a venit. Mai ales dupa seara trecuta, in care, in bluza cu maneca lunga, ca de trening, nu ca am inghetat, am inceput sa amortesc de frig si inima incepea sa dea semne de functionare anormala in conditii termice nefavorabile. Am scurtat de nevoie sederea in parc si greu mi-am revenit.

Asadar, va mai tin putin in suspans in legatura cu vizita mea la Bookfest, despre care va spun doar ca a avut loc ieri.

Deocamdata, ma pregatesc sa petrecem Ziua Copilului, atat a celui mic, cat si a celor mari, care suntem noi. Mai intai, insa, sa-mi hranesc odraslele, si-apoi om vedea unde ne-om duce. Sper sa fie o zi cat mai frumoasa.

Un gand bun copilului din fiecare dintre voi si celor care aveti, si copiilor vostri!

4 comentarii:

  1. O zi minunata alaturi de copiii de toate varstele din familion iti doresc. Trebuie sa fie o zi frumoasa pentru ca asa ne simtim cu totii, mai copilarosi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un weekend minunat, ca 1 iunie a trecut :(

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...