miercuri, 6 februarie 2013

Din nou vALLuntar

Anul trecut cam pe vremea aceasta, prima editie vALLuntar ma atragea in mrejele ei, reunind doua concepte interesante- lectura si vALLuntariatul. Am citit multe carti de la ALL si am facut-o intr-un scop nobil, iar voi, cei care ati comentat acele recenzii, v-ati adus de asemenea contributia, adaugand minute de voluntariat efectuate de cei din Grupul Editorial ALL.

Iata ca a venit momentul celei de-a doua editii vALLuntar, organizata de Grupul Editorial ALL in parteneriat cu Romsilva. De ce Romsilva? Cartile tiparite sunt facute din hartie, iar hartia se obtine din lemnul copacilor. Asadar, anul acesta, scopul campaniei vALLuntar il reprezinta plantarea cat mai multor copaci. In acest sens, am nevoie de sprijinul vostru, doar daca adun 15 comentarii pentru o recenzie, va fi plantat un copac pentru mine.

Puteti participa si voi, daca doriti si indepliniti conditiile mentionate in regulament Chiar va incurajez sa o faceti. Gasiti in linkul mentionat toate detaliile de care aveti nevoie. Eu m-am inscris. Nu va spun inca titlurile alese de mine spre lectura. Dar urmeaza in oarece masura preferintele afisate in ultimele luni. Mai aveti timp pana pe 17 februarie sa va alegeti titlul sau titlurile dorite de pe all.ro si sa va inscrieti.

Spor la citit!

7 comentarii:

  1. N-am inteles prea bine cum sta treaba cu copacii astia, dar cu un comentariu va pot ajuta, de ce nu!
    Asa procedeaza acum editurile: isi planteaza proprii copaci pentru hartie?
    Sa va alegeti un pom fructifer: e bun pentru dulceata, visinata, compot...
    Succes la scris recenzia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai e ceva pana la recenzie, acum e perioada de inscriere, dupa 18 februarie primesc cartile si abia dupa minim o saptamana recenzia primei carti, caci prevad ca imi va lua ceva timp sa o citesc, nu e o carte facila dar veti vedea la momentul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi se pare tare ca s-a ales ca activitate plantarea copacilor. Mi se pare foarte fair.

    Succes!
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Privind cartile din si de pe langa biblioteca, mai ca ma bate gandul sa plantez si eu unul.
      Succes si tie!

      Ștergere
  4. Și tu te-ai înscris? Și eu... deci vom fi colegi de campanie.
    Sper să reușesc să adun comentariile necesare astfel încât să fie plantați copăceii aferenți. Eu mi-am ales două cărți din Strada Ficțiunii - Turul Bestseller.

    @stefan dumitru: pomii fructiferi nu au celuloză de aceeași calitate, ca și copacii. Ar fi fost îmbinarea ideală dintre util și plăcut.

    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa speram ca vom reusi. Cred ca are oarece importanta si cartea citita, daca are sau nu priza la public, dar si recenzia in sine.
      Succes si tie!:)

      Ștergere
    2. Da, cunosc acest amanunt...Glumeam, desigur, in privinta copacilor.
      Sa va vad, puteti sa strangeti cele 15 comenntarii?
      Eu va urez bafta la toti!

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...