duminică, 20 iulie 2014

Câteva peisaje pe care aș vrea să le revăd3 comentarii:

 1. Cine n-ar dori sa revada asemenea peisaje? Sunt atat de frumoase in poza, insa, cand esti acolo, le simti cu sufletul, este mult mai mult decat o priveliste.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu. Mie mi-e frica in paduri cu vai din astea. Zau, sunt niste locuri f periculoase.Am fost si eu in drumetii la munte dar partea cu trecutul prin paduri mi-a placut cel mai putin. Doar o data cand am fost pe cal m-am simtit mai linistit. Altfel, daca e de mers la munte eu prefer sa fie deasupra padurii.

   Ștergere
  2. @Decenu, ai intuit perfect ceea ce simt eu când mă aflu în acele locuri. Și acele sentimente nu pot fi redate în fotografii.

   @Rudolph- Pădurile sunt fascinante, au ceva straniu, dar asta le face și mai frumoase. Mai ales cele de munte, cu locuri periculoase. Sunt ceva de vis, posibilele pericole cad pe locul doi în gândurile mele și dacă aș avea posibilitatea aș colinda în fiecare an văile munților.

   Ștergere

Un fel de come back deși n-am plecat nicăieri (despre cărți, școală și altele de-ale vieții)

Cam lungă pauză de blog, aproape două luni. Și asta pentru că programul meu este tot mai încărcat, fiică-mea a început clasa întâi, am intr...