miercuri, 23 februarie 2011

Ce-mi place mie....


...imi place sa savurez o cafea delicioasa (cat mai dulce) sau un ceai aromat dar fara zahar, cel mult cu miere (prefer sa simt gustul nealterat al plantelor) in timp ce citesc sau scriu-parca ma inspira aceste doua licori, iar in ceea ce priveste cititul, in compania lor devine mai interesant.
...imi place sa citesc-citesc de la 4 ani, cu pauza in perioada adolescentei-diferite genuri de carti, nu pot spune ca ma axez pe ceva anume.
...imi place sa aflu lucruri noi, din domeniile ce prezinta interes pentru mine.
...imi place sa am liniste, sa ma pot relaxa macar o ora sau doua pe zi, doar eu si gandurile mele, doar eu si cartile mele.
...imi place arhitectura veche, o consider plina de farmec si de bun gust, iti da sentimentul de intoarcere la radacini, te duce mai aproape cu un pas de istorie.
...imi plac plimbarile, indiferent de anotimp (acum insa sunt conditionata sa fac plimbari mai lungi doar in anotimpurile calde-care or mai fi alea).
...imi place sa scriu-pentru mine e cel mai usor mod de exprimare, caci da frau liber unui limbaj mai dificil de folosit in exprimarea orala uzuala (cand incepi sa vorbesti ca in carti, interlocutorul ar putea crede ca ai picat de pe alta planeta).
...imi place viata, imi place sa traiesc, insa e inevitabil cand amintesc de asta sa nu amintesc si de regretul ca ea este mult prea scurta pentru a face tot ce iti doresti sau iti propui.

3 comentarii:

  1. Andreea, a propo de ultimul "imi place...", asa mi se pare si mie cateodata, ca nu imi ajunge timpul sa fac tot ce mi-as dori... ca ziua e prea scurta :). Ma enervez ca trebuie sa dorm :P :). De cand m-am mutat la curte, in schimb, am devenit putin mai atemporala si acum e mai bine, nu mai stau tot timpul cu ochii pe ceas :)
    Zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...