vineri, 25 februarie 2011

Ce-o fi atat de surprinzator?


Ziarul de Bacau relateaza ca fostii vecinii din Bacau ai lui Moni au fost surprinsi de faptul ca aceasta a introdus actiune de divort. Uaaau, ce surpriza! Intr-adevar...Eu una ma mir cum de a asteptat atat.  Si nu pentru ca as considera ca asta ar fi urmarit de la bun inceput sau ca relatia lor ar fi fost una nepotrivita si era normal sa se sfarseasca. Sunt una din persoanele pentru care diferenta de varsta in dragoste nu constituie un impediment.
Sunt uimita ca a asteptat atat ca sa intenteze divort pentru ca in locul ei, dupa faza cu blondele din jacuzzi, as fi dat fuguta imediat la Judecatoria Buftea, redactand pe drum actiunea de divort. Indiferent de speculatiile din trecut privind aventurile unuia sau altuia dintre cei doi. Episodul respectiv a fost mult prea relevant si dupa parerea mea, o umilinta in public pe care nicio femeie n-ar fi trebuit sa o accepte, indiferent de pozitia ei sociala. Daca pana atunci au mai tarait-o cumva, printre barfe sau fapte reale mai mult sau mai putin dovedite, atunci era clar ca ruptura s-a produs.
Asadar, o felicit ca a luat macar intr-un tarziu aceasta hotarare. M-a amuzat insa, in ziua in care a aparut stirea-bomba despre divort, cum la Realitatea tv, un grup de analisti mondeni dezbateau de zor subiectul, intorcandu-l pe toate partile. Am rabdat eu 10 minute, pe urma am schimbat canalul, convinsa fiind ca o vor tine macar jumatate de ora pana la fix cand incepeau din nou stirile.

5 comentarii:

  1. nu cred ca a luat tarziu aceasta decizie , e o femeie desteapta . trecutul nu conteaza ....doar media ia facut o imagine proasta si face atat tam-tam , asta nu stiu daca e pusi de cineva sau ca face chiar audienta povestea lor.SORY PT GRESELILE GRAMATICALE DAR SUNT IN MASINA SI AM SCRIS IN GRABA:D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Rafael
    Decât să fi stat să scrii asta: "SORY PT GRESELILE GRAMATICALE DAR SUNT IN MASINA SI AM SCRIS IN GRABA " mai bine scriai corect şi nu era nevoie de explicaţii. Eu în locul tău aş recunoaşte că nu ştiu să scriu.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)...10 minute ! ...mult!La mine dureaza cam 30 de secunde până ajung la telecomandă şi schimb canalul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sa mai spun? Dca nu am fi noi cu nici macar 30 de secunde, nici ei nu ar exista.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am rezistat sa ii ascult 10 minute de curiozitate, sa vad cat au de gand sa o tina. Nu eram prea atenta, citeam diverse pe net intre timp. Ecranul e in stanga pc-ului, iar telecomanda era pe pat. Dupa 10 minute deja ajunsesera sa ma bruieze psihic si am facut efortul de a ma ridica dupa telecomanda :))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...