miercuri, 23 februarie 2011

Pentru cititorii mei


Vreau sa multumesc celor care ma citesc pentru ca sacrifica un strop din timpul lor pentru a-si arunca o privire pe blogul meu. Chiar daca pentru cei consacrati in blogosfera reprezinta un numar mic, pentru mine sunt multi si ma bucur ca nu vorbesc de una singura, ca exista oameni care au rabdarea de a-mi citi articolele, mai bune sau mai proaste...unii isi spun si parerea, altii poate nu au timp sau nu gasesc nimic de spus, dar le multumesc tuturor celor ce imi citesc blogul pentru ca imi dau sansa de a le impartasi gandurile si opiniile mele.
Va astept in continuare si sper sa nu va insel asteptarile...Daca simtiti nevoia sa ma criticati, accept cu mare placere, caci pentru mine critica e constructiva. Ma voi stradui sa scriu cat mai bine, sper ca si temele alese sa fie pe gustul vostru, astfel incat sa nu va para rau ca ati pierdut timpul pe blogul meu.

2 comentarii:

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...