luni, 7 februarie 2011

Rodica Ojog-Brasoveanu....cartile ce m-au cucerit dinainte de a apuca sa le citesc


La recomandarea Ioanei am devenit interesata de literatura Rodicai Ojog-Brasoveanu, despre care nu stiam mare lucru pana acum. Insa mai bine mai tarziu decat niciodata...cateva cautari pe Google m-au convins sa pun repede mana macar pe o carte scrisa de dansa...dar m-au convins si de faptul ca imi va fi cam greu fara sa alerg prin anticariate. Si cum nu prea am cum sa fac o astfel de cautare pe viu, am facut o cautare online, calcandu-mi astfel propriile conceptii, si am downloadat vreo  23 de romane politiste si inca vreo cateva carti de alte genuri, cam tot ce am reusit sa gasesc.Imi pare rau ca nu le-am gasit pe toate, dar mi-am facut de mana o lista cu ce am si ce nu am si voi sti astfel ce sa mai caut.
O scurta privire aruncata asupra textelor ma face sa devin nerabdatoare a le citi...sunt dezamagita insa ca trebuie sa le citesc la pc sau la laptop, pentru ca par genul de carti pe care sa le citesti comod, intins in pat daca se poate, intr-o completa relaxare.Ori eu si asa nu ma impac cu cititul cartilor online, eu trebuie sa simt mirosul cartii si sa intorc paginile pentru a ma simti implinita.
Asa ca voi citi cat pot asa, intr-o maniera nu prea prietenoasa si, pe masura ce vremea imi va permite (de altfel si buzunarul) sa ajung pe la anticariate, voi cauta sa achizitionez aceste romane pe hartie.
Multumesc, Ioana!

2 comentarii:

  1. Nu ai pentru ce! Carti politiste, horror si thriller pot spune ca am din plin.
    Esti din Buc? Ca ne intalnim la o vb si iti dau si carti de Rodica Ojog-Brasoveanu?
    Daca nu, din cate stiu la Carturesti mai au carti, si sunt si ieftine! Poti da comanda online, cartile vin repede, poti plati si inainte si la livrare si gasesti o gama foarte variata! Parca si Nemira mai are ceva carti de Brasoveanca!
    Eu prefer sa cumpar decat sa imi omor si mai rau ochii la calc.
    Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-am comandat pe net doua, momentan. pe parcurs voi lua si altele,iar pana le primesc citesc la laptop, fontul e destul de mare cat sa nu ma oboseasca,doar ca nu pot citi oricand.m-am apucat de povestiri mai intai, mai am cateva din volumul "Grasa si proasta" si intr-adevar, nu m-am inselat, m-au captivat stilul de exprimare dar si intrigile povestirilor.asa ca presupun ca romanele, mai ales cele politiste, nu le voi lasa din mana.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...