duminică, 23 februarie 2014

Așa ceva nu mai vreau

Cu toată pofta mea de recreere, numai de asta n-am avut noroc, dimpotrivă, acest sfârșit de săptămână a fost mai rău ca de obicei- cea mică s-a simțit rău, chestia cu tusea de vineri s-a dus în febră și alte alea, facem tratament, acum e mult mai bine, însă sunt ruptă de oboseală și cu o bogată doză de stres. Goluri trec prin stomacul meu cu o viteză amețitoare. E una din acele zile în care mă scald în găleata cu pesimism și n-are cum să-mi placă. Încerc să mă mai iau cu una, cu alta, în fața calculatorului, mai o glumă, mai un articol amuzant ori un joc, dar nu se ameliorează starea mea de spirit. Nu de amăgeli am eu nevoie.

Duc lipsă de speranță la ora asta, trebuie să o regăsesc pe undeva, pe unde s-o fi ascuns. Numai că, adunând toți factorii, îmi dă cu minus și cu multe cifre și simt că n-am șanse să mă transform peste noapte. Una din acele zile când îți vine să urli ca lupul în pustiu, cam așa e la mine acum. Da, știu, cândva o să-mi treacă. Doar că nu știu când va fi asta.

11 comentarii:

  1. Hai, bre, fii optimistă! Acu' vine mărţişorul şi opt Marte :), zilele voastre, ale doamnelor ce ne umpleţi viaţa atât de frumos :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Copilul e o sursă de optimism real :)
    El răzbate prin greutăți ca firul de iarbă spre Soare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pentru că nu poartă povara grijilor. De-ar fi așa simplu să-mi dea din optimismul pe care îl emană.

      Ștergere
  3. Până la mărțișor... avem Dragobetele de astăzi.
    Răsturnați găleata cu pesimism... și umpleți-o cu flori!
    O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Vă place? Mie da. Și chiar mi s-a făcut dor de flori, că tot vorbeați mai sus de ele.

      Ștergere
  5. Imi place blogul tau innoit de primavara !

    RăspundețiȘtergere
  6. ce frumos arata acum blogul tau! e semn clar ca vine primavara!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place. Eu sper să fie un semn al primăverii, chiar dacă nu la primăvară m-am gândit când am făcut schimbarea. :) Oricum, mă gândesc acum și o aștept.

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...