marți, 17 decembrie 2013

La un ceai...despre Craciun

Copilaria nu piere niciodata din sufletele noastre. Craciunul este, poate, unul din putinele momente in care putem descuia lacatele ce o tin prizoniera si, totodata, unul din motivele pentru care copilaria continua sa traiasca in noi. In fiecare an, de Craciun, retraiesc fara sa vreau emotiile ce au incoltit in sufletul meu inca din copilarie. Amintirile legate de Craciun au un farmec ce atinge miraculosul, au aroma de scortisoara, de cozonac, de coji de portocala si ne invaluie in aura lor magica, euforica. Va invit sa depanam povesti de-ale Craciunului de ieri si de azi, joi seara pe la 7, La un ceai, pe str. Luigi Cazzavillan nr. 25, la evenimentul organizat de Editura Univers si la care vor participa Constantin Piștea, Alexandra Blaș, Ciprian Enea și Dragoș Butuzea.


Mai multe detalii gasiti in pagina de Facebook a evenimentului. Va astept cu drag!

2 comentarii:

  1. Wow ! Numele tau pe un afis adevarat ! Zau,m-am intimidat acuma...va trebui sa fiu si maiconstiincios sa nu fac preamulte greseli nici de gramatica nici de fond cand voimaicomenta pe blogul tau in viitor !
    Felicitari !
    Astept cu nerabdare relatari cat mai detaliate despre eveniment,inclusiv meniul de gustari, (caresper ca nu au lipsit), si toaletele celor prezenti, (mai ales spectatorii, desi e OKsa ii barfesti si pecolegii de pe podiu), plus ce a zis fiecare, si cum a zis-o,si cine a avut cel mai mult succes bazat pe nr si intensitatea aplauzelor si a expresiilor de aprobare, de gen rasete, exclamatii admirative, Bravo, etc !

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...