marți, 3 ianuarie 2012

Felicitari, Andrei Leonte!


M-am bucurat sincer, din tot sufletul pentru Andrei Leonte, castigatorul X- Factor. Daca ma intorceam inainte de Revelion, intentionam sa scriu un articol prin care sa indemn lumea sa il voteze, insa se pare ca 51% din cei ce au votat mi-au impartasit opinia. Si Alin Vaduva merita sa castige, mi-a fost foarte greu sa ma decid in sinea mea cine as fi vrut sa castige acest concurs, caci si vocea lui Alin m-a impresionat. Dar in ultima instanta, ceva a inclinat balanta spre Andrei Leonte. Si trebuie sa recunosc ca in timpul finalei am oscilat mult intre cei doi, stiam ca unul din ei va fi castigatorul si mi-a luat ceva timp pana sa iau o decizie interioara. Felicitari castigatorului!

N-am apucat inca sa citesc criticile care sunt sigura ca nu au lipsit, parerile contestatare sau altele asemenea. Nu stiu cum a primit mass-media si blogosfera aceasta decizie a publicului. Sunt foarte curioasa sa aflu si alte impresii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

50 de bani... găuriți

Nu e vorba de 50 de bani (pierduți pe un cărucior lăsat la uşa toaletei unui hypermarket). E vorba de mentalitate. Până când vor învăța româ...