miercuri, 4 ianuarie 2012

Daily Blogs cu Iosazaur


Despre Gabriel Iosa v-am mai vorbit cand isi lansa cartea. El e Iosazaurul, un dinozaur cu blog. Acum, pentru 2012, s-a gandit sa aduca ceva nou bogului sau prin Daily Blogs, un fel de jurnal on-line prin care sa ne faca partasi la cele mai importante evenimente din fiecare zi a vietii sale de blogger si din afara blogului. Cum mie imi place modul in care scrie el, chiar daca nu intotdeauna sunt si de acord cu ale sale pareri, m-am gandit sa va aduc la cunostinta aceasta noua sectiune a blogului sau ce se vrea a fi ceva diferit de blogareala obisnuita. De ce? Pentru ca fiecare zi este o zi speciala si merita consemnata prin ceea ce s-a remarcat in decursul ei. Si nu in modul in care scriem de obicei articole de blog, ci cu referiri la intamplari personale. Sau cel putin asa am perceput eu insemnarile din primele zile ale acestui an. Si probabil aceasta e linia pe care o vor urma screirile zilnice din jurnalul Iosazaurului.

Imi place ideea, dar asta nu inseamna ca am sa o copii, desi nu cred ca s-ar supara. Eu una sunt interesata nu doar de chestii senzationale, imi plac povestirile din viata oamenilor simpli. Si cred ca articolele din Daily Blogs vor fi in continuare pe placul meu. Pana acum, desi sunt destul de putine pentru a trage o concluzie, mi-a placut ce am citit. Dar asta sper sa nu insemne o neglijare a altor teme cu sfera larga de actiune.

Fiecare zi e unica si are ceva ce o face speciala. Haideti sa descoperim acel ceva special din fiecare zi a acestui an. Aruncati macar o privire si apoi decideti singuri daca va place sau nu ideea.

2 comentarii:

  1. Nu m-aș supăra deloc dacă ai face-o și tu, chiar m-aș bucura. Oricum, mulțumesc pentru aprecieri și sper să nu dezamăgesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Iosazaur: Voi mai scrie pe parcurs, cand voi avea ce critica. :)))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...