duminică, 13 mai 2012

Tigari aprinse invers

Mult timp am fumat tigari cu filtru portocaliu, ce se deosebea clar de partea cealalta a tigarii, ce trebuie aprinsa. Dar de vreo 3 ani am trecut la unele complet albe si p-astea reusesc destul dedes sa le incurc candvine vorba de aprins. Nu e ceva frecvent, dar e suficient cat sa ma enerveze. Cand ma trezesc ca aprind filtrul tigarii, fara macar sa fiu sub influenta alcoolului, e clsr ca am probleme de concentrare. Sau oi fi eu prea aeriana uneori. Nasol e cand se intampla cand ramai fara, atunci sa vezi . Nu mi s-a intamplat inca s-o aprind pe ultima la filtru, dar imi inchipui ca e o senzatie bestiala. O sa incerc sa fiu cat mai atenta, nu de alta, dar la cat is descumpe, nu-ti convinen sa le mai si arunci. :)

8 comentarii:

  1. :)) si mie mi s-a intamplat adesea. Noroc ca acum fumez din alea cu filtru galben din nou :p.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am patit asta, de multe ori, si nu doar seara sau noaptea ori in locuri slab luminate, ci si in miezul zilei, afara. Si ce ma mai enervez!
    Culmea este ca am aprins filtru nu doar la cele cu filtru alb, ci si la celelalte. Si nu e vorba de neatentie, pentru ca o tigara oricum nu necesita multa atentie, totul se face din reflex.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca te bazezi mult pe obisnuinta, pe tabieturi (la fel ca toti oamenii). Indiferent de culoarea filtrului, normal si usor e sa o aprinzi unde trebuie, asa o scoti din pachet, cu filtrul in mana. Undeva tu stii ca obisnuinta e puternica si acest lucru iti provoaca o oarecare teama. Teama aceasta actioneaza ca o comanda din subconstient. "De ce ii e frica omului nu scapa".
    Nu stiu daca am dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă tot sunt atît de scumpe, de ce nu te laşi de ele? La sănătate nu face bine în nici un caz, plus că îi îmbolnăveşti şi pe toţi cei din jurul tău. Nu există ,,nu pot'', ci ,,nu vreau''!

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) mi s-a intamplat si mie ,dar am o scuza era intuneric!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intuneric nu era sigur.
      Pentru ca Intuneric nu fumeaza.

      A avut o tentativa, odata, demult, cand exista Monte Carlo verde si mentolat...

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...