vineri, 8 mai 2015

De citit, de recitit

Sursa foto
Am trecut în revistă o parte dintre cărțile pe care le-aș reciti oricând cu mult drag și care au străbătut valurile timpului cu fruntea sus, privind către noi orizonturi, deschizând adevărate cărări. Vă invit să descoperiți recomandările mele aici , pe Bookhub .

2 comentarii:

 1. Am citit o parte din ele, dar nu m-as intoarce la clasicii romani si cei rusi. Nu mai am dispozitia necesara pentru o astfel de literatura. Mi se pare putin cam deprimanta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai incercat Gogol sau Ilf si Petrov, sau, din literatura de lb romana, dnii IL Caragiale sau Anton Bacalbasa ? Si ei ti se par deprimanti ? Intreb din curiozitate pt ca nici eu nu i-am recitit insa, dupa ce ai facut comentariul asta, chiar parca mi se starnise o curiozitate in legatura cu dl A Bacalbasa si chiar ma intrebam oare cum o fi daca oi incerca sa recitesc ce a scris ? O fi
   deprimant ? Stiu ca din Ilf si Petriv am recitit o data asa pe repede cateva fragmente si a fost OK, adica nu m-am intristat.

   Ștergere

Copil ieri, copil azi

Parcă mai ieri aveam 5-6 ani și buchiseam pe o broșurică versurile colindului acesta. Erau un pic altfel, dar linia melodică este aceeași,...