marți, 11 august 2015

Două-trei vorbe

Iar au trecut zilele fără să simt.  Dar mă pot lăuda că am terminat de citit " Apă neagră" și apoi, dintr-un foc, am scris aproape 4 pagini pe caiet și nu am terminat. Dacă mă gândesc și la citatele pe care le voi  culege ulterior, pentru că nu-mi place să subliniez direct pe carte, voi avea un text cam lung. Pe Kindle este mai facilă sublinierea citatelor, se duc toate într-un fișier și le găsesc repede. Am început apoi o altă carte,  una dintre noutățile verii, într-o ediție lucioasă - "București ", de Paul Morand. N-am plănuit ce voi citi după, căci mi-e cam greu să mă decid. A trecut ceva timp de când n-am mai ales o carte veche, uzată, iar sugestia culeasă din zbor zilele trecute îmi cam face cu ochiul, dar voi vedea dacă mă opresc acum asupra ei.

Vă las acum, oalele mele așteaptă atenție. Și,  ceva mai încolo,  când se mai golește parcul, voi poposi pe banca preferată,  încărcată de bagaje, de parcă aș fi la picnic. Zilnic port după mine o grămadă de lucruri ce se dovedesc necesare când petreci câteva ore în aer liber. Numai bine!

Un comentariu:

Un fel de come back deși n-am plecat nicăieri (despre cărți, școală și altele de-ale vieții)

Cam lungă pauză de blog, aproape două luni. Și asta pentru că programul meu este tot mai încărcat, fiică-mea a început clasa întâi, am intr...