luni, 18 iulie 2011

De ce un blog scris pe un colt de servetel?


...pentru ca in ultimul timp, inca dinainte de a pleca in concediu, am inceput sa-mi notez ideile pe unde ma apucau...si daca ma apucau in parc, scriam si eu pe ce puteam...la Bacau, asemenea. Am ales generic servetelul, desi la fel de bine as fi putut scrie de a doua fila a facturii de la lumina, dar nu mai suna asa romantic, nu? Am folosit si bonuri de la cumparaturi ratacite ca atatea alte hartiute in minunata mea poseta. Acum insa mi-am luat masuri si prin urmare m-am aprovizionat cu o coala de hartie pe care sa-mi notez ce si cum cand imi tuna prin minte. Si cand nu mai e loc...ma salveaza servetelul...

15 comentarii:

  1. Si eu imi notez ideile, dar direct pe blog, ca ciorne (am vreo 90 care sunt "rezerve").
    Si e bine ca-ti notezi ideile, caci ai, in felul acesta, un punct de pornire, ceva la care sa faci referinta. Altfel poti sa uiti si sa redescoperi de mai multe ori acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. O miniagenda de buzunar nu ar fi mai utila?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu-mi spui ca uita asa repede ideile, de dimineata pana seara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut și eu problema asta și până la urmă am ales funcția Notes de pe telefonul mobil...mi s-a părut mie mai rapid mai ales că nu umblu cu o agendă/coli după mine. :P

    RăspundețiȘtergere
  5. SI eu imi notez ideile, de obicei in telefon, dar cateodata prescurtez si ulterior uit ce am vrut sa scriu :) Ar trebui sa-mi scriu intr-o agenda, ca tot scrisul e sfant. Nimic nu e mai romantic insa decat scrisul pe o bucata de hartie igienica. De-aia sanatoasa, de la Vrancart Adjud.
    @Mircea: esti tare! 90 de idei??? Esti prolific, nu gluma. De fapt, totul consta sa iti notezi pe loc ideea, caci mai tarziu ai sanse mari s-o uiti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tocmai mi-am cumparat aseara un carnetel cu o acadea mare si colorata, cu coperte cartonate in care scriu numai de drag...

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Mirce Vladut: Fac si eu wooow...90...gandesti mai mult ca noi, bag de seama. Felicitari si spor la treaba sa le dezvolti. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Derscanu: Cred ca imi voi lua o agenda mica...daca stau sa ma gandesc, am una pe undeva, mazgalita pe jumate, ba chiar scrisesem acolo la inceputurile blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Phidas: Uite ca se mai uita si de dimineata pana seara. :))) De fapt, nu e vorba neaparat de subiect, cat despre anumite fraze, ce ulterior nu le-as putea refomula la fel.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Night On: As putea si pe tel, dar pana scriu...ma enervez. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Loopoo: Din pacate n-am hartie din aia...bunica-mea poate mai are. :))) Asta parfumata e cam greu sa scrii pe ea. :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Ioana: Mmmm...o acadea...trebuie sa fie delicios carnetelul ala. Ia sa caut si eu asa ceva. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta parfumata nici n-o consider hartie igienica. SUnt bani aruncati. Hartia igienica, daca nu te zgarie ca smirghelul, nu-i buna de nimic.

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Devo: Pe asta n-o stiam...dar imi imaginam ca n-am fost prima. :)

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...