joi, 28 martie 2013

Astept pareri

Dupa cum lesne puteti observa, am operat ceva modificari vizibile de aspect al blogului si as dori sa-mi impartasiti opiniile voastre. Daca va place sau nu, ce va place, ce nu va place. Caci nu stiu daca sa-l las asa sau sa mai modific inca la el. Nu pot spune nici ca sunt foarte multumita, dar de o schimbare de decor simteam nevoia. Asadar, dati cu ce vreti- cu rosii, cu oua sau... cu parul. :))) Cum va vine la mana mai bine.

9 comentarii:

  1. Mie tema asta îmi pare mai potrivită specificului tău de blog. Plus că se încarcă repede, ceea ce este un atu important.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie-mi place mai mult decat vechea tema.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha ! ha ! Ce frumos ! Marturisesc ca am zambit si mi-a venit chiar sa bat din palme cand am vazut acest fond nou, si mai zic ca pana acum de cate ori am citit de pe un blog cu un fond din asta, (am urmarit la un moment dat vreo 3 de genul asta, asta afiind singurul in lb romana), mie toate blogurile astea mi-au placut, si unul era chiar despre impresii de calatoriile reale ale autorului, desi era plasat asa ca fond de blog intr-o biblioteca, si ala m-a facut sa ma gandesc la dl Jules Verne, acel vestit calator "din fotoliu", asa ca am asociatii ff placute cu acest fond pt blog !

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelent! Lasati-l asa...Poate fi accesat si mai usor.
    O mica propunere: eu as ingrosa textul (cu acel ,,B") e mai usor la citit (pentru cei de varsta mea).

    Nu ma inteleg cu CP-ul asta al meu. Nu pot sa postez nimic, nu ma lasa - se tot reporneste...Ce-o mai fi si chestia asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi un semn. :))) Ca tot va propuseseti sa scrieti mai rar in aceasta perioada. :)

      Ștergere
  5. Doar voiam sa semnalez, desi nu am intentia de a da indicatii pt "ordine si disciplina" asa in mod special, ca adresa linkata in blogroll pt blogul lui Mircea Vladut, e cea veche, nu asta mai noua. Ziceam asa mai mult din lene egoista, daca vreau sa navighez dinspre blogul tau catre blogul lui sau invers, sa-mi fie mie mai usor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este si cea noua, cu titlul Printre extreme. Dar am omis sa o sterg pe cea veche. :)

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...