marți, 15 mai 2012

Eterna nemultumire

Cred ca atat cat voi sta in chirie nu mi se va intampla sa fiu multumita de acest lucru. Motive se gasesc- spre exemplul cheia pe care vrea musai sa o aiba, de parca, in caz de extrema neintelegere, n-ar putea patrunde in casa prin alte mijloace.Asa, stau cu grija vizitelor in lipsa. Sau alta faza- nu-mi plac cei care vor euro si taman peste asa ceva am dat. Nu-mi pierd speranta. In ziua sper cat mai apropiata in care sa nu mai trebuiasca sa ma umilesc in fata niciunei tanti sau nene. Ziua in care nu vom mai fi chiriasi. Bani aruncati in garla cum spunea, daca nu ma insel, Intuneric. Oricum asta era ideea si, in plus, mai suporti si toanele fiecarui proprietar.

5 comentarii:

  1. Bani aruncati pe geam, de fapt. Dar, nah, daca ai vedere la o garla... :)))

    La mine, toti proprietarii (trei la numar) si-au pastrat o cheie de rezerva. Dar, slava Domnului, sub aspectul asta n-am avut ce sa le reprosez. Oricate "cuie" am avut la final, de vizite inopinate n-am avut niciodata parte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))
      Nici eu n-am primit vizite in care sa se foloseasca de cheie, dar in lipsa mea se poate sa fi fost. Eu nu inteleg de ce sa aiba cheie daca teoretic nu vine peste tine sau in lipsa.

      Ștergere
  2. Eu pentru ca ma saturasem sa stau cu chirie in Bucuresti, mi-am facut credit si mi-am luat casa :)) si crede-ma apoi mi-am dorit sa mai stau cu chirie :)).Acum parerile sunt impartite...
    Cu chirie depinde de proprietar, daca ai noroc de unul de treaba, este ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar e casa ta. Stiu ca e greu cu rata care nu scade, eventualcreste, dar...
      Noi n-am avut parte decat de femei in varsta ca sa ma exprrim elegant. una mai faina ca alta.:)))

      Ștergere
  3. Cate case atatea toane.legitime toate nemultumirile astea,ce-as putea sa-ti doresc decat nervi tari si bani multi pentru a nu mai sta pe la nimeni!

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...