miercuri, 16 mai 2012

Kilipirim, sosesc!

Azi (ca e trecut de miezul noptii) incepe targul de carte Kilipirim la Sala Dalles. Voi fi acolo la scurt timp dupa deschidere, desi tine pana duminica, dar eu nu mai am rabdare. De cand il tot astept... Economiile sunt putine in comparatie cu dorintele, dar atmosfera si multitudinea de carti ma vor umple de entuziasm. Abia astept. Cu ceva carti tot plec de acolo, nu caanul trecut, dar voi vana reducerile si titlurile mult dorite.De neratat! Si apoivine Bookfestul. Atata bucurie am si eu.Daca am carti, viata e maifrumoasa. :)

Asadar, iubitori ai cartilor, dati navala, ma bucur foarte mult cand vad ca lumea totusi citeste. Sau macar o parte din ea. Va povestesc apoi ce mi-am luat. Nu am o lista propriu-zisa, doar in minte am cateva titluri. In rest maorientez la fata locului.

Scuze pentru cuvintele legate. Nu reusesc sa mut cursorul in interiorul textului si pace. Dar progresez in ceeace priveste scrisul in sistem touch screen.

2 comentarii:

  1. Targurile de carte ma termina. Sunt atatea pe care le-as vrea de-acolo si nu pot fi ale mele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu sistemul touch screen e greu la inceput,dar se invata!

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...