vineri, 29 iulie 2011

Amestecate…pentru voi adunate


Week-end-ul asta se desfasoara la Moneasa Festivalul Clatitelor…mmmm…nu-I asa ca vi s-a facut pofta de clatite fierbinti, aromate, dulci…delicioase?...si cum preferatele mele sunt clatitele cu dulceata de cirese amare, dulceata dupa care ma topesc…de pofta, ca n-am mai mancat de muuuuult…in Parcul Sebastian are loc un alt festival caruia i-am uitat denumirea, dar am retinut faptul ca se lanseaza noua dulceata de cirese amare de la Topoloveni. De magiunul de prune facut acolo am fost foarte incantata si la fel cred ca voi fi de aceasta dulceata…chiar daca e mai scumpa, eu zic ca merita, macar asa, de pofta…nu?
Alta chestie de care vreau sa va zic e ca astazi e Ziua Imnului nostru…cam tarziu am aflat, dar tot e bine.
Cred ca mai era ceva, dar am uitat…nu-i problema, imi amintesc eu cand nu mai e nevoie…

4 comentarii:

  1. Am amintiri cu clatite. Pe langa faptul ca mi-au placut intotdeauna, la a doua noastra intalnire, cand am venit si acasa la dumneaei, viitoarea(pe atunci) doamna Grecu mi-a facut clatite. Si gata, m-a aburit! Da-i porcului de mancare si te va iubi always! :)))))))
    Cel mai mult imi plac cu dulceata de visine si cu dulceata de caise. Nevasta-mea le arunca in sus si stie sa le intoarca. mama mea nu face asa, dar o data s-a imburicat tata ca faca chestia cu intorsul si a lipit-o de geam. E mai bine sa nu faci daca nu ai facultatea de clatite :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Loopoo: Ti-a gasit repede punctul slab,nu? :))))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...