vineri, 8 iulie 2011

Ma gandesc...


Nu-mi place sa ma gandesc ca nu mai vreau sa ma gandesc...ma fortez sa las lucrurile sa se intample de la sine...oricum o vor face, independent de vointa mea...asa cred...ca daca e ceva care trebuie sa se intample, se  va intampla independent de miscarile degetelor mele de la picioare sau de incordarile din fese. Da’ parca imi iese intotdeauna?...uneori se cuibaresc atat de bine grijile, ca ma patrund chiar si in firele crescute pe sub piele dupa ultima epilare. Ei, nah, si eu acum...stiu ca griji au toti, chiar si aia care par sa nu aiba. La examen incerc sa nu ma gandesc la proportiile la care as fi facut-o in mod obisnuit...am fost destul emotiva si sunt inca. Oricum, incertitudinea inca planeaza, desi am facut toate pregatirile
Ma mai gandesc la saptamana pe care o vom petrece la Bacau, la lipsa banilor care acolo nu va mai putea fi rezolvata asa usor ca aici. Deja impart banii ce ii avem si rezultatele sunt sumbre. Pana luni mai e si se vor mai duce o parte din ei, pentru ca valoarea lor a scazut simtitor. Salariul sotului e acelasi de cand ne stim noi, iar in tot acest timp preturile au crescut ca buruienile...dar asta stiti deja.
Ma gandesc ca o sa-mi lipsiti in tot acest timp...eu voua, mai putin, pentru ca voi programa cateva articole mai mult sau mai putin interesante...sper sa va aduc material proaspat din concediu, gasesc eu o modalitate sa imi scriu ideile cand imi vin.
Gata, ca m-am plans destul...voi lasa lucrurile sa se intample, fara sa imi bag coada.
Week-end fain sa aveti!

5 comentarii:

  1. Gandurile sunt importante, insa si increderea are importanta ei. O planificare a evenimentelor e greu s-o facem noi, caci nu avem o viziune de ansamblu. De aceea cred ca cel mai bine e sa lasi grijile in plata Domnului, caci pentru El e mai usor sa gaseasca o "solutie".
    Poate ca e ciudat, dar cred ca de la scaderea puterii de cumparare nu esti mai nefericita. Nimeni nu este, daca alege sa nu fie. Reduci putin consumul si viata poate fi la fel, caci frumusetea vietii nu consta in sumele cheltuite.

    RăspundețiȘtergere
  2. E vorba de cheltuieli pe care nu le pot reduce-adica strict necesare. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa ne cam lipsesti, bre! Cand pleci, pana la urma?

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...