luni, 28 noiembrie 2011

Am fost premiata!


Uite ca am un motiv sa incep cu bine saptamana, cel putin in domeniul blogului. Tocmai ce am primit de veste ca blogul meu a fost premiat de MostWanted Blog si ma simt onorata sa primesc acest premiu, ca un semn de apreciere pentru ceea ce fac aici de aproape un anisor. Multumesc pe aceasta cale echipei MWB pentru bucuria pe care mi-au adus-o, un zambet bine-venit intr-o zi de luni, ce mi-a adus un strop de multumire sufleteasca atat de necesar.


Sambata v-am urmarit… din umbra. Dar n-am scris o iota. Nici macar in ciorna. Si acum iar ma vad in fata unei saptamani as zice stresante, am eu motive intemeiate- vine proprietara in vizita dupa aproape 2 ani si am cam facut smotru in week-end, dar nu se cunoaste munca mea. Conform noului Cod civil, cica se considera si munca in gospodarie aport la veniturile familiei, dar nu stiu daca se prevede si cazul muncii in zadar cum se intampla pe la mine. Intre altele, sunt preocupata si de gasirea unui loc de munca la care sa-mi desfasor activitatea la domiciliu. Daca oi gasi asa ceva, in conditiile in care abia gasesti un loc de munca normal. Daca as gasi ceva care sa implice scrisul, ar fi super, as fi in elementul meu, as indeplini cu placere sarcinile. Dar sa nu fiu prea optimista, ca apoi voi trai dezamagiri. Caut si vom vedea.

Cred ca este clar ca la blog nu voi renunta, chiar daca vor veni vremuri cand nu-mi voi permite sa fiu atat de activa. Prin blog, imi implinesc o latura a fiintei mele, ce are nevoie sa fie exprimata si acest mijloc de destainuire imi este intr-un fel aproape vital. Sau poate ca e mult spus vital, dar ceva asemanator, nu gasesc un termen. Pana la urma, si fara hrana omul poate supravietui o perioada de timp. Blogul, alaturi de carti, constituie o hrana imateriala pentru componenta imateriala a fiintei mele. Va multumesc ca imi sunteti alaturi, chiar si in momentele mai putin prolifice. Simt ca mai am suficiente lucruri de spus, suficiente sentimente de pus pe tapet, suficiente impresii de impartasit.

Dupa cum v-am obisnuit, nu pot sa ratez prilejul oferit de aceasta zi de luni pentru a va dori o saptamana cat mai plina de zambete… si fara nervisori sau motive de stres. Si multa inspiratie!

8 comentarii:

  1. Si eu caut, Andreea, cam acelasi lucru. Nu am gasit nimic pana acum si, da, nici optimista nu sunt ca voi gasit vreodata ceva...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai trimite cv-uri, propunerie de colaborare unor publicatii, caci stii sa scrii foarte bine, mai ales ca te pricepi la carticele. O editura, de ce nu?, ti-ar putea fi un fel de job pana vei ajunge avocat pe de-antregul. O saptamana luminoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult succes la cautari! Nu porni la drum cu "eh, sigur nu gasesc", ci adopta o atitudine mai increzatoare. Si eu mi-am dorit sa scriu, si acum fac un fel de voluntariat la o revista; e bun macar pentru experienta. Nu stiu daca am talent, dar nah, imi fac si eu damblaua. Totul e sa ai incredere ca o sa ai jobul care ti se potriveste, si sa nu te descurajezi.
    O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Annemarie: Incerc sa fiu moderata. Nici prea optimista, nici prea pesimista.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu de ce, dar ma gandesc ca... chiar meriti premiul!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...