marți, 7 februarie 2012

M-am hotarat

Am decis sa fiu consecventa si sa termin totusi ceea ce am inceput, oricat de mare ar fi tentatia si oricat de mult mi-as fi dorit sa citesc Sanctus. Oricum nu mai am mult de asteptat, cel tarziu maine ma apuc de el, depinde cat timp pot afecta lecturii astazi. E ceva, sa aman un bestseller pentru a termina o carte scrisa de Tudor Arghezi, nu? Dar, dupa cum spuneam, cazurile de abandon de carte sunt cauzate de incompatibilitatea de gust sau de plictiseala. Si nu erau intrunite criteriile.


Cred ca veti primi cat de curand cartile si cei care nu le-ati primit. Eu ma inscrisesem cu o zi inainte de a da de stire, e posibil sa ma fi inscris deci inaintea unora dintre voi si ma gandesc ca poate conteaza si ordinea inscrierii.

Mai e necesar sa mentionez ca abia astept sa vad  ce carti v-ati ales si sa cites recenziile voastre?

Un comentariu:

  1. Azi noapte am renuntat la Razboiul sfarsitului lumii,pur si simplu nu am reusit sa ma motivez in nici un fel,cartea ramanea la fel de plictisoasa si la fel de plina de detalii inutile.
    Rar mi s-a intamplat asa,pentru ca,de regula sfarsesc o lectura,dar tot azi noapte am ajuns la o concluzie,decat sa pierd vremea cu ceva ce nu-mi place mai bine ma las pagubasa.Palmaresul nu are de suferit si nici de castigat cu un titlul in plus ori in minus.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...