miercuri, 9 martie 2011

Noul meniu al romanilor


-piure de portocale
-portocale prajite
-portocale coapte la cuptor, servite cu unt sau margarina si sare
-mancarica/tocanita de portocale
Avand in vedere ca portocalele sunt mai ieftine decat cartofii, eu zic ca i-ar putea inlocui cu succes in meniul de toate zilele al saracului roman (e pleonasm? ...scuze)

6 comentarii:

  1. te rog sa nu uiti de rabdarile prajite...astea's traditionale, nu poti sa nu le incluzi. inca un semn ca e de bine, si ca in curand o sa se ajunga ca in filmele alea americane cu supravietuitori ai apocalipselor care se omoara intre ei pentru hrana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum de le-am uitat? N-am mai avut de mult de-a face cu expresia si de aia am uitat-o. :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ar merge si o supa de portocale....cu pulpa....bineinteles de portocale!

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa urmez si eu acest meniu...

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar s-au scumpit cartofii intr-un hal...au pus vreo acciza ceva la ei:)?

    RăspundețiȘtergere
  6. Din moment ce le-a crescut pretul atat de tare, e foarte posibil sa le fi pus astia vreo acciza. :))) Si mai ca nu m-ar mira.

    RăspundețiȘtergere

Copil ieri, copil azi

Parcă mai ieri aveam 5-6 ani și buchiseam pe o broșurică versurile colindului acesta. Erau un pic altfel, dar linia melodică este aceeași,...