miercuri, 9 martie 2011

Noul meniu al romanilor


-piure de portocale
-portocale prajite
-portocale coapte la cuptor, servite cu unt sau margarina si sare
-mancarica/tocanita de portocale
Avand in vedere ca portocalele sunt mai ieftine decat cartofii, eu zic ca i-ar putea inlocui cu succes in meniul de toate zilele al saracului roman (e pleonasm? ...scuze)

6 comentarii:

  1. te rog sa nu uiti de rabdarile prajite...astea's traditionale, nu poti sa nu le incluzi. inca un semn ca e de bine, si ca in curand o sa se ajunga ca in filmele alea americane cu supravietuitori ai apocalipselor care se omoara intre ei pentru hrana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum de le-am uitat? N-am mai avut de mult de-a face cu expresia si de aia am uitat-o. :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ar merge si o supa de portocale....cu pulpa....bineinteles de portocale!

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa urmez si eu acest meniu...

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar s-au scumpit cartofii intr-un hal...au pus vreo acciza ceva la ei:)?

    RăspundețiȘtergere
  6. Din moment ce le-a crescut pretul atat de tare, e foarte posibil sa le fi pus astia vreo acciza. :))) Si mai ca nu m-ar mira.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...