vineri, 9 septembrie 2011

Am dat in mintea copiilor


 E bine sau e rau? Amintindu-mi de revistele de benzi desenate cu Donald Duck si Mickey Mouse, pe care mi le cumpara bunicul cand eram mica, imediat dupa revolutie, de la o librarie aflata in locul unde acum se afla sediul Starii civile in Bacau ( ca sa vedeti ca la asa ceva nu ma lasa memoria), azi mi-am luat o carticica de benzi desenate cu aceleasi personaje. Cam scumpisoara ce-i drept, dar scumpe erau si atunci. Si nu am luat-o pentru fete, ci in primul rand pentru mine. Cea mica nu intelege, cea mare nu stiu daca e interesata, are preferinte mai potrivite pentru adolescenti decat pentru grupa pregatitoare. Asa ca principalul cititor voi fi eu. Imi plac teribil de mult, sper sa fiu la fel de incantata ca in copilarie. Eu si acum ma uit la desene cu Donald, cu Scrooge atunci cand prind.

4 comentarii:

  1. N-ai dat deloc in mintea copiilor. Asa ceva nu putem uita mai ales, noi, care am fost privati de desene animate, care erau date cu taraita pe timpul lui Ceasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. E chiar foasrte frumos...si eu ma uit la tom & jerry si in ziua de azi:D

    RăspundețiȘtergere
  3. E tare bine sa faci lucrurile care iti plac, chiar daca ti se par copilaresti. Si eu ma uit la desenele clasice, 'de pe vremea noastra', mai ales ca atunci, vorba Loopoosorului, erau un lux!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu-i nimic rau in asta.eu sunt innebunit dupa benzile desenate.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...