vineri, 30 septembrie 2011

Mi-am tras manichiura de cucoana


Cine ma vede si nu stie despre ce e vorba, m-ar putea compatimi pentru munca depusa. De ce? Pai mi-am tras niste maini de cucoana de Bucuresti de mi-e rusine sa vi le arat...ca ma cunoasteti. Deci...unde ramasesem. care ma vede mai ca mi-ar plange de mila- saraca, cine stie cat a muncit la tara la struguri!... Pot sa rad?

Ce am facut de fapt? Tot de la struguri mi se trage, e-adevarat, dar numai de la un kil sau doua pe care mi i-am facut must. Ca am vrut must proaspat. Am baut eu la tara, dar era de doua zile facut si nu e totuna. Nici al meu nu e exact ce voiam, dar merge. Ce fain si ce greu era cand dadeam la morisca. Nu mai vorbesc de teasc. Acum insa am folosit mainile din dotare si o strecuratoare.

Asadar, stie cineva cum naiba ma curat eu pe maini? Exclus peria de sarma, da?

7 comentarii:

 1. Hmmm, daca as stii te-as ajuta:D:) Dar in cateva zile (1-2) se duce:D:d

  RăspundețiȘtergere
 2. zeama de lamaie/ sare de lamaie sau daca nu functioneaza ramane sfantul clor

  RăspundețiȘtergere
 3. Dupa sfantul clor, cum zice Sophie, baga repede un french :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Aproape nimic nu se compara cu gustul mustului proaspat. Pacat ca e greu de mentinut in starea asta. Dar mustul ramane, in opinia mea, bautura zeilor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Cu TIMPUL, draga, numai asa, sigur si garantat!

  RăspundețiȘtergere

50 de bani... găuriți

Nu e vorba de 50 de bani (pierduți pe un cărucior lăsat la uşa toaletei unui hypermarket). E vorba de mentalitate. Până când vor învăța româ...