joi, 22 septembrie 2011

Astia cine mai sunt?


Pe Columbeni i-am urmarit ca-ntr-o telenovela de la inceputurile inceputurilor, cand inca nu erau numiti Columbeni, ci Virinel si Moni. Am asistat la nunta lor in direct, la nasterea copilului lor in direct, la scene din viata lor de zi cu zi, surprinsa de camerele de filmat ale diverselor „reality-show-uri”, la cum si-au pus coarne unul altuia. 

Era firesc sa urmarim si divortul live, ca altfel era ca un banc sec, ca un serial din care ratezi ultimele episoade. Deci era firesc, da? Nu se putea altfel. 
 
Dar sa ma intoxice acum, de vreo doua saptamani sau mai stiu eu cat, cu divortul sotilor Truica, de care n-am mai auzit pana acum, nu stiu ce e cu ei, ce hram poarta si ce bani au furat, e prea de tot. Asa patesc daca incerc sa vad si eu niste stiri.

2 comentarii:

  1. Ce bine ai scos in evidenta cum se incearca sa ni se creeze interese si preocupari de oameni tampiti! De parca chiar intreaga Romanie e ţaţa Frosîna de la marginea orasului si nu are nimic de facut decat sa priveasca la ce face X sau de cate ori isi bate nevasta Y sau cu cine il inseala nevasta pe Z!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi? exact de aia am renuntat eu la TV, pentru ca ne inunda cu stiri care defapt nu sunt stiri. Nu aduc nimic bun...

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...