vineri, 30 septembrie 2011

Mi-am tras manichiura de cucoana


Cine ma vede si nu stie despre ce e vorba, m-ar putea compatimi pentru munca depusa. De ce? Pai mi-am tras niste maini de cucoana de Bucuresti de mi-e rusine sa vi le arat...ca ma cunoasteti. Deci...unde ramasesem. care ma vede mai ca mi-ar plange de mila- saraca, cine stie cat a muncit la tara la struguri!... Pot sa rad?

Ce am facut de fapt? Tot de la struguri mi se trage, e-adevarat, dar numai de la un kil sau doua pe care mi i-am facut must. Ca am vrut must proaspat. Am baut eu la tara, dar era de doua zile facut si nu e totuna. Nici al meu nu e exact ce voiam, dar merge. Ce fain si ce greu era cand dadeam la morisca. Nu mai vorbesc de teasc. Acum insa am folosit mainile din dotare si o strecuratoare.

Asadar, stie cineva cum naiba ma curat eu pe maini? Exclus peria de sarma, da?

7 comentarii:

  1. Hmmm, daca as stii te-as ajuta:D:) Dar in cateva zile (1-2) se duce:D:d

    RăspundețiȘtergere
  2. zeama de lamaie/ sare de lamaie sau daca nu functioneaza ramane sfantul clor

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa sfantul clor, cum zice Sophie, baga repede un french :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Aproape nimic nu se compara cu gustul mustului proaspat. Pacat ca e greu de mentinut in starea asta. Dar mustul ramane, in opinia mea, bautura zeilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu TIMPUL, draga, numai asa, sigur si garantat!

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...