vineri, 2 septembrie 2011

Scurte, lungi, amestecate


Aseara n-am mai avut timp sa postez ceea ce pregatisem, iar ca sa postez azi sunt necesare cateva modificari, asa ca o iau de la capat. Cu siguranta azi voi fi cam ocupata, dat fiind evenimentul pe care l-am mentionat in articolul precedent. Imi voi demonstra talentele culinare, sau cel putin asa intentionez. Daca ma tine curajul in continuare, e bien, daca nu...lasa, ca nu e al meu mare amator de torturi (vedeti unde puneti accentul, da?).
Pentru week-end, Roaba de cultura va invita in Parcul Herastrau pentru concerte, spectacole si lectura...cum pe mine partea de lectura ma pasioneaza, sa va zic ce presupune asta- se pot inchiria carti pe care le puteti citi insa doar in spatiul special amenajat. Cine are timp sa petreaca acolo o zi sau chiar doua zile la rand, in speta sambata si duminica, va aprecia initiativa. Eu personal nu am aceasta posibilitate si de aceea nu voi putea inchiria vreo carte de acolo. Dar cei lipsiti de obligatii familiale o pot face. E o initiativa laudabila, poate vor fi mai multi stimulati sa citeasca. Si nu doar din cei ce au depasit o anumita varsta, ci in special cei mai tineri.
Sper sa fie un week-end frumos, in special din punct de vedere meteorologic, dar parca am vazut pe la tv ca ne asteapta ceva ploite...eh, acum, cum o fi sa fie, asa va fi. La o adica, am avut soare din belsug pana acum. E buna si ploaia, dar sa nu fie din aia interminabila, ca atunci nu-mi mai place. Vreau plimbari, parca nu m-am saturat dupa plimbarea de alaltaieri pe care inca nu v-am povestit-o. E greu sa impac si capra si varza, in speta dorinta mea de colindat si dorinta celei mici de joaca in parc. Si cum de vreo doua saptamani nu mai e chip sa merg in alta parte decat la locul de joaca, mi-am luat adio de la relaxare cand merg in parc, sunt in alerta maxima, ma invart ca un titirez dupa ea, ca pericolele sunt inzecite...se-ntelege de ce simt nevoia sa merg si in alta parte. Sunt atatea locuri in care as vrea sa merg si ma aflu in imposibilitatea de a o face...dar lasa, ca o sa creasca ea mare si voi avea ceva mai multa libertate de miscare, nu?
Sa aveti parte de un week-end asa cum il doriti, cu multa voie buna si relacare cat cuprinde...


P.S. : Baietii sunt invitati sa raspunda sondajului aflat in partea dreapta, sus, a blogului. Nu intrebati de ce, veti afla curand, dupa incheierea sondajului. :)

Un comentariu:

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...