miercuri, 25 ianuarie 2012

Participa si tu la campania vALLuntar !

Editura ALL a demarat o campanie cel putin interesanta si mai ales inedita. Bloggerii care iubesc cartile si care indeplinesc conditiile din regulament sunt invitati sa se inscrie, solicitand o carte la alegere de pe all.ro careia ulterior trebuie sa-i faca o recenzie. Recenzia, o data inscrisa in campanie urmand pasii prezentati tot in regulament, dar si comentariile pe care aceasta le genereaza, se vor transforma in minute de munca voluntara efectuata de membri ai echipei ALL intr-o locatie desemnata de bloggerii care acumuleaza cele mai multe minute.


Cred ca nu mai era necesar, dar tot va spun ca m-am inscris deja, astept sa primesc carticica mult dorita si bineinteles, s-o citesc si sa-mi spun parerea. Va voi tine la curent si va invit si pe voi sa va inscrieti. Cu siguranta, o parte dintre voi are in vizor macar o carte de pe all.ro pe care inca nu a citit-o. Ma refer la cei pentru care lectura e o activitate pe ordinea de zi, dar e posibil sa existe doritori si printre ceilalti.

Inscrierea nu e conditionata de un astfel de articol de promovare a campaniei, asa ca acesta. Eu l-am scris vALLuntar.

Un comentariu:

  1. Recomand doritorilor motivati de a castiga un premiu la acel concurs sa isi aleaga sa recenzeze cartea Imparatul Bolilor de Siddartha Mukherjee. Se poate alcatui o recenzie cu adevarat castigatoare din chestii preluate de pe diverse site-uri ceva mai obscure decat Amazon dot com de pe net, fara sa-si dea nimeni seama prea tare de cvasi-plagiat, deoarece literatura diasporei Indiene contemporane si critica ei literara respectiva din punctul de vedere al criticilor literari din tara unde este cartea scrisa, (plus, daca se doreste chiar premiul 1, si mai nuantat, punctul de vedere al criticilor si confratilor scriitori indieni de acasa de la ei, sau care traiesc in alte tari decat tara in care traieste autorul criticat), nu sunt oricum prea larg cunoscute inca in Romania.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...