miercuri, 6 iunie 2012

O cafeluţă printre bloguri

Ce poate fi mai relaxant dimineata? Rareori am ocazia. Azi m-am trezit devreme, asa se explica. Minutele sunt numarate, dar tot e ceva. Daca aveam mai mult timp, va faceam cateva recomandari. Suntem in mijloc de saptamana lucratoare, desi nu ma pot convinge cu usurinta ca nu e joi, asa cum crede creierasul meu. Ieri am mutat plimbarea de amiaza ceva mai devreme, am facut-o sa fie plimbare de dimineata si parca a fost mai placut, am gasit parculetul liber, implicit mi-am putut alege ce banca am vrut , ba chiar am putut si sa citesc, pret de cateva minute. Aseara am alungat ploaia ce incepuse timid, i-amaratat ca nu ma tem de ea si am pornit in plimbare, pana ce ea si-a strans rusinata stropii si a fugit in alte zari.

Sper ca si ziua de azi va fi frumoasa, nu vreau ceva special. In schimb, am inceput sa simt niste morcovi, mi se apropie disertatia aia de n-am reusit sa o dau anul trecut. Si cica ar trebui sa ma pregatesc si eu cat de cat, dar ma simt cam ciudat. Am cam uitat ce inseamna examene si, in cazul de fata, nu e vorba de vreo satisfactie deosebita, dar voi lua eu nota de trecere, nu?


A fost buna si dulce cafeluta. Ma intorc la fii-mea si la Sienkiewicz. Va doresc o zi cat mai placuta, cu mult soare in suflete!

2 comentarii:

  1. Nu ştiu dacă postarea ta cere un comentariu, dar eu tot voi face unul. Citindu-ti cele trei paragrafe am simţit că este vorba mai de grabă de o invitaţie la taifas. Aşa deci, eu după ce i-am dat lăpticul de dimineaţă la ora 05:00 băieţelului meu, am fugit repede pe plajă ca să văd cum Venus trecea prin faţa Soarelui. Nu am avut noroc căci era puţin înnourat iar eu nu eram prea bine echipat. Razele soarelui fiind foarte puternice la răsărit au ascuns foarte bine planeta Venus şi bucata mea de sticlă afumată nu a fost prea potrivită. În schimb m-am bucurat că în loc sa-mi văd de somn am avut puterea de a lua parte cât de cât la un eveniment astronomic rar. Cafeaua am băut-o în timp ce mă jucam cu băiatul meu. Acum sunt la a doua cafea...
    Succes la disertatie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc! Cam aşa ceva. Felicitări pentru faptul că te ocupi de băieţel.:)

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...