miercuri, 9 ianuarie 2013

Femeia din mine

Ca sa nu ziceti ca va zapacesc numai cu carti si perpetiile mele de ne-gospodina, din an in Paste ma mai apuca si pe mine preocupari normale pentru secolul asta. Asa ca de azi m-am apucat si eu de un regim sa mai scap de cateva din multele kile. Si bineinteles, principalul e fara dulciuri, fara alcool. Si taman azi mi-aduce sotul o sticluta fermecata, adica are eticheta in straineza si nu stiu precis ce e, doar ca e cu alcool, ceva acolo. Deh, cu germana nu m-am impacat vreodata, dar ma ajuta google sa aflu ce e. Dupa ce postez.

Intre timp, mi-am preparar niste apa plata cu lamaie ca e greu sa bei numai apa chioara. Bine, al meu habar n-are de intentiile mele si nu cred ca se va mira daca va sta sticla neatinsa 9 zile pana termin seria de incurajare. Daca am rezultate, continui, daca nu, ma reorientez. Am mai folosit metoda acum muuulti ani si nu mai stiu cat am slabit, dar stiu precis ca s-au dus de unde nu voiam. Acum nu-i problema, de unde ar fi, tot bine e, ca e peste tot.

2 comentarii:

  1. Bravo, va felicit pentru cutezanta!
    Ati scos, nu femeia, ci ,,barbatia" din dvs.
    Stiti la ce ma refer: ,,andreas" sau ,,andras" (,,barbat" in limba greaca) = Andrei (Andreea)...
    O zi frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc! Desigur, cunosc semnificaţia numelui, însă de regulă nu mă regăsesc în ea. Acum însă sunt plină mai degrabă de speranţe decât de curaj, totuşi, uşor- uşor, rezultate apar, dar deocamdată fără reflexii vizibile. :)

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...