miercuri, 9 aprilie 2014

STUDENTFEST 2014


După cum puteți vedea și în imagine, în perioada 8-17 mai, la Timișoara, are loc STUDENTFEST 2014, un festival ce promovează arta și cultura în rândul studenților, proiect al Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara. Tema centrală a acestei ediții este IMPACT și ea vizează impactul pe care festivalul îl poate avea asupra studenților dar și a publicului, prin multitudinea de secțiuni pe care le cuprinde și prin evenimentele ce se desfășoară cu acest prilej.

Film, Arte plastice, Fotografie, Dans, Teatru, Design vestimentar, Publicitate, Concerte, Street Art- sunt o parte din domeniile acoperite de StudentFest 2014.

Domeniul meu preferat, pe care l-am lăsat special deoparte este Literatura. Trebuie să vă spun că, în ceea ce privește Literatura, la StudentFest 2014 vor avea loc workshop-uri de poezie și de proză, destinate tuturor celor cărora le place să scrie sau își doresc să scrie. Workshop-urile literare oferă celor interesați nu doar posibilitatea de a învăța anumite tehnici ale artei scrisului, ci și pe aceea de a-și pune la încercare propriile creații literare, într-un cadru primitor și destins.



Cei care doresc să ia parte la aceste workshop-uri, fie pe partea de poezie, fie pe cea de proză, se pot înscrie AICI.

Dacă mi-ar fi mai aproape, m-aș înscrie și eu, chiar dacă nu mai sunt studentă de câțiva ani. Astfel de evenimente mi se par foarte tentante, mai cu seamă pentru cei pasionați de literatură, dar și pentru cei care încă nu au descoperit această plăcere a vieții.

Așadar, dacă există printre voi persoane interesate și cu posibilitatea de a fi în Timișoara sau împrejurimi în perioada menționată, m-aș bucura să se înscrie, să participe și să-mi împărtășeasca impresiile sale referitoare la acest eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...