miercuri, 30 martie 2011

Azi...nu am chef


Am avut o noapte foarte proasta...cat as fi vrut sa adorm, nu aveam cum, trebuia sa-mi fac datoria de mama si sa-i tin companie odorasului...deci am adormit intr-un final dupa ora 4 30, iar la 8 a trebuit sa fiu in picioare. Somnoroasa si nervoasa imi beam cafeaua cu al meu sot, pe cale sa adorm cu tigara in mana. El incerca sa ma scoata din acea stare Fii si tu mai vesela..Cum sa fiu, ce motive as avea sa ma bucur?...Vrei sa-ti dau eu motive? E o noua zi, esti sanatoasa, bebita e sanatoasa, eu sunt langa tine...nu e suficient ca sa te bucuri? Nu, as fi preferat ca pe langa toate astea sa fiu si odihnita, ca sa ma pot bucura. Asa ca azi am o fata de zombie...capacitatea mea de concentrare e redusa, nu reusesc nici sa scriu asa cum as dori, nu ma multumeste ceea ce iese din mintea mea...treburile casnice urla si ele, dar eu nu am chef,  nu ma simt in stare sa fac nimic. Vremea e si ea trista...azi e una din zilele mele proaste...si vreau sa se duca odata.


P.S. In seara asta vine mama...asta inseamna ca maine voi fi mai putin activa , dar de scris tot scriu si le public vineri.

7 comentarii:

  1. E bine ca maine vine Mama, va avea cine sa te ajute la treburile casnice care urla la tine :)) si cu cine sa lasi Bebitza noaptea ca sa poti dormii si tu bine. E bine cand desi avem o stare proasta, realizam ca singurul motiv de nemultumire e oboseala.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-are ea timp de treburile mele...si daca totusi ar avea, cu bebe tot nu ar putea sta in locul meu. E scurta vizita, iar cat priveste ajutorul la menaj...totusi prefer sa fac eu pentru ca fiecare are rosturile lui in casa, si am experiente de genul asta cand nu mai gaseam nimic in casa. :)))
    Totusi e aiurea ca de oboseala nu scapi decat prin odihna...se tine scai de tine pana apuci sa te odihnesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa umblu eu ca un zombie de vreo saptamana si ceva! O sa imi pun scobitori sa imi tina ploapele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Numa' ca inteapa rau scobitorile alea... :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine atunci imi pun scoci sau bada adeziva!

    RăspundețiȘtergere
  6. lasa ma ca sio io am scris azi ceva, acuma am spalat si vasele, am pus pulpe la cuptor, si imi astept cumnata si nevasta sa mancam, dupa care io plec la servici :))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...