miercuri, 23 martie 2011

Ce target de varsta au tabloidele?


S-a incalzit un pic (nu va imaginati ca e cald, dar e bine)...ceea ce i-a scos din casa si pe batraneii din cartier. Se plimba, stau pe o banca, fie in grup, fie singuri. Mare parte din ei au cate un ziar sub brat sau chiar citesc unul in timp ce savureaza iesirea la aer...nimic de condamnat, nimic de ras pana acum...Interesant e de observat ce ziare citesc ei, pensionarii, oameni de la care eu cel putin am pretentia la un anumit nivel de cultura...am mai observat aspectul de multe ori in cursul verii trecute, dar pe atunci n-aveam blog...in mare parte, ziarele pe care le citesc acesti pensionari, fara deosebire de sex, sunt tabloidele. Cel mai des vad Click-ul, dar nu lipsesc nici Cancan, nici Libertatea...azi, de exemplu, era un batranel pe o banca...bineinteles, citea Click, si parea foarte pasionat de lectura. Mai incolo, un altul se plimba, tot cu Click-ul...m-au facut atat de curioasa, incat voi accesa si eu online sa vad ce ii pasioneaza atat de mult, desi cam prevad o parte din subiecte.
Si stau si ma intreb si eu...nu mai exista ziare pe piata de au ajuns pensionarii sa devoreze tabloide pe banca din parc sau din fata blocului?  Le lipseste alternativa sau sunt intr-adevar interesati de presa de scandal? Eu inteleg ca li s-a scarbit de politica, dar totusi, nu-mi imaginam ca pot fi interesati de sani si fese goale, de scandaluri cu dive de plastic...Subiecte despre care as fi crezut ca le provoaca oroare sau repulsie...dar nah, s-au adaptat si pensionarii la tendintele actuale...

2 comentarii:

  1. Lasă că şi tata citea Click când mergea la servici, ziarul tuturor curvelor şi zoaielor ordinare. Toate căcaturile le găseşti in Click, Libertatea şi Cancan.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai de aia m-am si mirat vazand oameni de 70 si ceva de ani citind astfel de tampenii. As fi incercat aceeasi senzatie daca ii vedeam citind (privind) reviste porno...sau...nu e mare diferenta?

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...