joi, 3 martie 2011

Vointa- ingredientul cheie al dietelor de slabit


Site-uri pentru femei- pline de diete pentru slabit, reclame pentru produse minune ce te ajuta sa pierzi ca prin minune zeci de kilograme intr-un timp record, revistele la fel, imposibil sa nu contina o dieta de slabit si o reclama la astfel de produse. Toate iti promit marea cu sarea, potentiale cliente sunt cata frunza si iarba, reteta succesului e garantata. Dar rezultatele? Sunt oare pe masura promisiunilor? Din pacate nu, pentru ca niciun produs pentru slabit si nicio dieta nu va functiona in sensul dorit fara o vointa de fier a celui in cauza pentru a-si schimba total modul de viata. Nu dietele sau produsele minune va pot ajuta sa slabiti. Calea cea mai sigura e o reformare totala a obiceiurilor din alimentatie, un meniu zilnic din care sa lipseasca mezelurile, grasimile in exces, dulciurile, branzeturile grase, bauturile carbogazoase, indulcite sau alcoolice, iar painea sa apara asa, cand si cand, coroborat cu un program moderat de exercitii fizice (nu sala sau sport in mod organizat, e suficienta putina gimnastica ori de cate ori aveti un ragaz de 2-3 minute) si peste toate, vointa de a urma cu strictete acest nou mod de viata, va va aduce silueta mult visata.

 decembrie 2005-11 luni dupa nastere

iulie 2006- dupa o schimbare a modului de viata

Nu va pun si poza recenta decat daca, urmandu-mi propriile indicatii, voi reusi sa ajung la o imagine de "dupa" satisfacatoare, astfel incat sa pot face o comparatie cu poza "inainte".


6 comentarii:

  1. Sigur ca vointa este un factor foarte important.
    Prin sport se ard foarte multe calorii ,cred ca 30 minute de gimnastica zilnica sau alergari in mijlocul naturi sunt foarte benefice organismului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt atâtea sfaturi și atâtea „minuni” că eu unul sunt pierdut printre articole, pastile, exerciții și diete plus sfaturi băbești, când poți pur și simplu să faci nițeluș sport și să mai tai din dietă, nu de tot că e mai rău după.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, dar rezultatele prezentate sunt vechi. Poate in juma' de an iti ofer sansa sa ma feliciti pentru rezultate actuale. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei,bravo.Esti puternica.
    O problema cu kilogramele am avut si eu,luasem vreo 20 fara sa nasc si fara efort,era o dereglare hormonala grava.Factorul sanatate precara a contat extrem de mult in decizia de a schimba ceva.Ajunsesem o minge.Gafaiam si cand nu faceam nimic.Intr-o zi mi-am facut programare la nutritionist si ceea ce s-a schimbat in alimentatia mea de atunci a ramas regula de aur.Am ajums in 8 luni la greutate potrivita si-an ramas acolo.Cheia pentru mine,autocontrolul si grija pentru ce vad in oglinda.Acum traiesc bine merci fara carbogazoase,grasimi,prajeli si cipsuri.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...