luni, 21 februarie 2011

Avem sau nu talent?


Cat de ignoranta pot fi!Am ratat prima editie din Romanii au talent! De fapt habar n-aveam ca incepe.Am aflat de pe bloguri si am constatat astfel ca in seara cu pricina nici macar din greseala nu am ajuns cu telecomanda pe Pro tv. Pentru ca, dupa cum stiti deja, imi cam repugna sa vizionez ceea ce ne ofera televiziunile noastre in materie de divertisment. Din ceea ce am tras cu ochiul pe net,(foarte putin, va marturisesc,dar suficient cat sa imi fac o parere), pot spune ca m-a surprins faptul ca si reactiile juriului au fost artificiale cand l-au auzit cantand pe pustiul din Bacau, copiate dupa cele din emisiunea englezeasca(parca i-as fi revazut pe cei din juriul din Anglia atunci cand tipa aceea cu o infatisare necomerciala si-a dezvaluit vocea de soprana impresionanata si contrastanta cu imaginea sa).Unde e inventivitatea caracteristica romanului?
Stiti ce sunt curioasa? Nu e niciun concurent care sa ne arate cum fura? Caci la asta- romanii au talent!




UPDATE- vad ca au aparut si bloguri tematice http://romaniiautalentro.blogspot.com/

5 comentarii:

  1. Am apucat sa vad ceva si mi-am dat seama ca ...nu prea aveau de unde alege, in fine. Cat despre reactiile lor , ei au cumparat un format (pe foarte multi bani) si la fel ca si celelalte tari care au "imprumutat" emisiunea, il respecta (poate fi o clauza sau nu ).Cred ca aici mai intervine si faptul ca deja am vazut formatul in nspe mii de tarii preluat si cand a aparut si la noi, deja ne-am cam plictisit de acelasi "teatru", parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cica ar fi unul din Bacau care a uimit audienta cu vocea sa. nu sunt mare amatori de "show-uri" televizate, insa mi-a trecut pe al ureche evenimentul...

    RăspundețiȘtergere
  3. cat despre talentul de a fi hoti... asta parca vad ca o sa apara la premiere:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar, baiatul din Bacau are o voce superba.

    RăspundețiȘtergere
  5. o emisiune de rahat, cu reactii ale juriului imitatii proaste, cu reactii ale spectatorilor de doi lei, acelasi decor care devine enervant si sa nu uitam emisiunea a arata 70 la suta oameni care nu voiau nimic si 30 la suta talente, hai sa fim seriosi, noi putem mai mult de atat.concluzia, emisiunea n-o sa aiba nici 20 la suta ratingul la ce e afara, lumea stie despre ce e vorba , iar ceea ce vede e un mare fals.pana si lacrimile domnisoarei din juriu:)))dumnezeule ce patetic!!!!

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...