sâmbătă, 3 decembrie 2011

Un an de blog


Acum un an, pe vremea asta, lua nastere acest blog. Ideea incoltise de catva timp, dar atunci a fost primul post, stangace, au urmat altele, la fel de puerile zic eu acum. Privind in urma ma simt ca si cum as rasfoi un jurnal din adolescenta.


N-am sa fac statistici, cifrele sunt doar cifre. Important e ca in tot acest timp am reusit sa imi fac prieteni, sa castig cititori fideli, sa intrevad noi orizonturi, sa fiu altfel. Am crescut o data cu blogul, am invatat multe si m-am simtit in elementul meu. Am capatat mai multa incredere in mine pe masura ce am impartasit cu voi gandurile mele, am descoperit lucruri noi citiindu-va blogurile... a fost un an frumos, un an important.

Va multumesc voua, celor ce imi cititi articolele. Daca numarul vostru nu ar fi fost in continua crestere, probabil as fi abandonat ideea, ramanand in anonimatul unei agende personale. Ma bucur ca ne-am cunoscut si ca in fiecare zi schimbam impresii despre ce ne trece prin cap, despre ce vedem in jurul nostru, despre ceea ce citim.

11 comentarii:

  1. LOL ! (Rad de mine, nu de ce ai scris tu). Eu m-am uitat si eu in urma la primele mele postari de pe blogul in lb. romana si am avut chiar impresia ca in cazul meu, spre deosebire de tine, care ai impresia ca te-ai maturizat cat de cat ca blogger, eu am involuat, adica, efectiv, ma tampesc pe zi ce trece re. competenta de exprimare de tip blog !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, cam la multi ani! Am avut cu totii de castigat datorita blogului tai si scrierilor tale, si iti multumim pentru ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru initiativa si pentru modul in care a continuat munca ta de-a lungul acestui an si mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani si multa inspiratie dear! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Orice inceput e greu, insa ulterior satisfactiile nu intarzie sa apara.

    Si eu imi amintesc de prima mea postare, si de frustrarea ca nu sunt gasit in rezultatele google. Si deja renuntasem, nu stiam sa imi promovez blogul, in ideea ca multi ar citi dar daca nu au auzit de el?? Dupa un timp cand am vazut ca mi-am gasit pe google blogul m-am "reapucat" de treaba si parca este parte din mine. Este ca un tamagoci, un animalut care trebuie ingrijit pentru a creste mare si frumos.

    Revin cu placere de fiecare data pe blogul tau. La multi ani inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! Sa fie intr-un ceas bun! Si tu tot un an ai si eu la fel si ma gandesc sa va rasplatesc, bineinteles cu un nou concurs! :))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...