joi, 10 februarie 2011

Sa zic si eu de vamesi...ca e la moda subiectul


Chiar nu inteleg de ce atata tam-tam cu vamesii arestati. La stiri inevitabil dai peste acest subiect.Asa ca prefer desenele animate ale celei mici...ma intoxica mai putin.Ce atata uimire ca aia luau spaga? E un subiect de mult stiut de toata lumea, nu e o noutate. Ca i-au arestat...nici asta n-ar trebui sa fie o stire, caci trebuiau sa o faca de mult. Mai degraba m-as intreba de ce tocmai acum? Ce i-a determinat sa treaca la astfel de masuri?Cata dorinta de a elimina coruptia...sunt surprinsa. Si ce volum imens de munca pe capetele saracilor anchetatori!Au cazut astia, vin altii care se vor infrupta la fel de lacom din sfanta spaga. Va faceti iluzii ca prin asta va disparea fenomenul? Eu nu, pentru ca la noi spaga e o lege nescrisa...nu m-ar mira ca intr-o zi sa fie legalizata, dar atunci ar aparea o extra-spaga, pe langa cea legala.
Ca o paranteza, apropo de tigarile de contrabanda, daca nu ar fi atat de nasoale la gust, mai ca as fuma din alea, ca la ce preturi au cele vandute legal,as prefera sa imbogatesc diversi infractori decat sa dau statului 80% din pretul unui pachet.

6 comentarii:

  1. De ce nu iei in calcul si lasatul de fumat? (nu mai dai nici la infractori nici la stat)

    RăspundețiȘtergere
  2. se dau corecti si se pregatesc de un nou mandat....

    RăspundețiȘtergere
  3. E un show cu care au sperat ca-i va putea pacali pe europeni aia rai,care nu vor sa primeasca Romania ,in spatiul Schengen !Ce nu stiu ei e ca aia nu se mai lasa dusi de nas.
    Se va opri la gainarul din vama nu se va merge mai sus!

    RăspundețiȘtergere
  4. dar meritam noi sa fim primiti in Schengen?

    RăspundețiȘtergere
  5. Din punctul meu de vedere NU !
    Nici tehnic si nici politic Romania nu este pregatita, cum nu a fost pregatita(economic) nici in momentul aderari la UE, efectele le "vedem" in fiecare zi ,la piata in magazine etc...Dar e un alt subiect.

    RăspundețiȘtergere
  6. ai dreptate, e alt subiect.poate voi scrie ceva despre asta in alt articol

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...