vineri, 1 iunie 2012

Bookfest- un colt de rai

Pentru cineva pasionat de lectura asa ca mine, evenimente ca acesta sunt ca o gura de oxigen proaspat. Sumedenie de caarti, lansari, reduceri-o atmosfera de vis, in care dragostea si pasiunea pentru carti plutesc in aer, se simt. Imi place sa fiu acolo, am fost si de data aceasta, tot in prima zi, in primele ore de la deschidere, cand e mai putin aglomerat.o Din motive legate de micuta insotitoare, caci mie imi place forfota in jurul pcartilor, nu si in alte situatii. Multe noutati va asteapta. Poate voi sunteti mai fericiti la punga decat mine si va permiteti sa le luati acasa.Atat de multe imi doresc de acolo, incat am tot sperat ca poate da si peste mine vreun noroc, de exemplu, sa gasesc pe strada cateva sute de lei pentru a-mi satisface nazuintele.

Numai de la Editura All ar fi vreo 5-6, asta asa, ca dorinte arzatoare. Mi-a placut faptul ca ei au pregatit pentru fiecare cumparator o plasuta ce contine cataloage si carti postale ilustrate cu coperti ale unor cartulii. dragute ( pe care fiica-mea le-a recunoscut ulterior pe raft, in hypermarket :)  ).


Si de la Polirom as vrea cateva, si de la Humanitas, mi-s dragi si cateva carti de la Art si Curtea Veche, sa nu mai spun de la Litera, caci de la ei am citit prea putine carti din cauza preturilor, nu foarte mari, dar mari pentru mine. Stateam si ma gandeam ca totusi, cartile nu sunt scumpe, avand in vedere munca din spatele lor. Posibilitatile noastre financiare sunt prea reduse.

Maine seara voi merge sper eu din nou, fiind 1 iunie si, totodata, lansarea seriei Itsy Bitsy

2 comentarii:

  1. Si prietenei mele cele mai bune ii placea sa se duca la acest fel de expozitii de carte in Bucuresti atunci cand trecea pe acolo. Articolul tau m-a facut sa ma gandesc la ea cu un zambet prietenos.

    RăspundețiȘtergere
  2. am trecut si eu pe la Bookfest azi si mi-am umplut traista cu carti. e frustrant totusi ca nu le pot cumpara pe toare cele care imi fac cu ochiul....

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...