sâmbătă, 30 iunie 2012

Mai e fix o săptămână...

Pana la examenul de disertatie. Si porcul in ajun se-ngrasa mai bine, se stieee. Eu incerc sa nu fiu stresata si imi inchipui deja ca ma plimb prin Copou, dupa. E acolo o terasa unde am inteles din "surse" ca vrea bunicul meu sa ne duca sa sarbatorim, daca vom avea ce, bineinteles. Numai ca asa, cateva grame de emotie tot mi-au patruns in suflet. Hai ca va trece si asta, ca de obicei.De trecut, trece si vara mea draga, prima luna deja s-a dus, luna ce incepe maine mai adaug un an la catastif si tot nu-mi vine a crede cum acesti ani cu 2 in fata sunt pe sfarsite. Cred ca e decada ce se scurge cel mai repede in vietile noastre, poate doar prima sa o concureze, dar nu cred.

Si, cum incepe o noua luna, o luam de la capat cu stresul cheltuielilor, asa, ca sa fiu intr-o permanenta urcare pe pereti.Obositor mai e. Si tot obositor e sa stai non-stop cu un copil, n-am mai avut o ora de respiro de luni de zie si se resimte, irascibilitatea e crescuta.Petrecem mult timp afara, dar plimbarile nu mai reusesc sa-mi satisfaca nevoia de relaxare, in pofida traseelor agreabile pe care le parcurg.

Acum ne pregatim de mers la tara, xper sa-mi pot incarca putin bateriile.

9 comentarii:

  1. Sa inteleg ca trebuie sa ajungi in Iasi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai ghicit! Şi când mă gândesc că trebuie să plecam foarte devreme, dat fiind că dormim în Bacău... La licenţă am mers cu o seară înainte şi am dormit la o tentativă de hotel Sport parcă sau ceva de genul ăsta. Dar emoţiile erau mai multe. Sper să ajung totuşi la timp.

      Ștergere
    2. Pai, inainte sa vii incoace, da un semn, poate reusim sa ne vedem, sa-ti urez si eu bafta!

      Ștergere
    3. Dacă n-aş veni atât de dimineaţă şi cu tot familionul după mine, n-ar fi o problemă, dar cu atâţia susţinători, cam greu să-mi fac program de una singură. Vin la Petre Andrei, cred că ştii unde e. :) Sunt curioasă dacă mai e pizzeria aceea vis-a-vis, să aibă unde îşi omorî timpul.

      Ștergere
  2. Chiar, a trecut un an de cand aamanat sustinerea dizertatiei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din curiozitate, care e tema dizertatiei ? Nu e obligatoriu de raspuns imediat acum, cat esti, probabil, ff ocupata. Poti sa povestesti si dupa ce trece, inclusiv, preferabil (pt cititorii curiosi) si cu impresii aditionale (mai ales de tip barfe) de dupa prezentare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dreptul la un proces echitabil în jurisprudenţa CEDO. Pe latură penală.

      Ștergere
    2. Wow ! FF interesant. Plus greu, cred eu, adica ar fi multe de spus, asa la nivel de diverse "tehnicalitati" juridice, presupun.

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...