vineri, 31 august 2012

Pe curând, vara mea dragă

Si iata ca a venit ultima zi calendaristica de vara. Pe care as vrea sa o petrec cat mai frumos, pe cat posibil in aer liber. Daca s-ar putea cu o carte in mana, ar fi ideal.  Am inceput o carte mai usoara, ce se citeste repede caci este po@itista. Simteam nevoia a ceva mai usor, iar cartea aceasta am cautat-o mult timp, nu se mai gasea in stocuri nicaieri. Am gasit-o la o taraba cucarti tip anticariat si bineinteles ca nu i-am mai dat drumul. Este vorba de Ultimul ritual, de Yrsa Sigurdardottir, autoarea mea nordica preferata.


Altfel, ijcerc sa fiu optimista, in asteptarea verii viitoare, sperand  la o toamna cat mai calda. O prelungire a verii, cum am avut in urma cu doi ani, cand , pe 15 noiembrie, de ziua celei mici, am imbracat-o intr-un costumas simplu, nu gros, fara alte haine pe dedesubt. Si era cruda, la doar un anisor.

Astept si acum banii aceia sa-mi intre pe card. Si au trecut cam 3 saptamani. Nu am reusit sa aflu de cine depinde, dar cu siguranta nu voi mai fi incantata s

a fac cumparaturi acolo. Oricum, daca ar fi sa o iau asa, putine sunt locurile unde clientul este intr-adevar stapan. In rest, se merge pe principiul ca suntem in Romania si merge si mai asa.Atitidine accceptata de mai toata lumea, ca doar suntem inteegatori.

2 comentarii:

  1. Calendaristic asa-i ,dar pana pe vreo 15 septembrie ,vor ma fi zile de vara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am senzatia ca va fi o pseudo-toamna extrem de scurta.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...